KÉT VILÁG TALÁLKOZIK A DECEMBER 4-ÉN MEGJELENŐ MARIO & LUIGI: PAPER JAM BROS.-BAN

A Gomba Királyság hamarosan megtanulja, hogy két Mario jobb, mint egy a Mario & Luigi: Paper Jam Bros. keretében! A népszerű szerepjáték-sorozat december 4-én Nintendo 3DS készülékekre megjelenő ötödik részében Paper Mario leugrik könyve oldaláról és egy Mario Bros. szupercsapat részeként száll szembe az egyetlen dologgal, ami még Bowsernél is nagyobb veszélyt jelent a Gomba Királyságra: két Bowserrel!

Amikor Luigi véletlenül kinyit egy elrejtett, misztikus könyvet Peach kastélyában legnagyobb meglepetésére a Paper Mario univerzum karakterei kezdenek ömleni az oldalakról, akik gyorsan ámokfutásba kezdenek. A játékosoknak a Mario, Luigi és Paper Mario trió felett kell átvenniük az irányítást és legyőzniük a Bowser-Paper Bowser párost, majd visszaküldeniük a Paper Mario karaktereket saját világukba.

Soraikat Paper Marioval erősítve Mario és Luigi számára még több lehetőség nyílik a felfedezésre, fejtörők megoldására és azon ellenfelek legyőzésére, akik botor módon újat húznak a Mario Testvérekkel. A sorozatban először a játékosok Trió Támadásokat és Paper Mario egyedi másoló képességét is bevethetik, aki megsokszorozva önmagát képes növelni támadóerejét. Papírhősünk továbbá a harcon kívül is hasznos tagja a csapatnak, mivel másik képességének köszönhetően képes apró réseken keresztül a háromdimenziós testvérei számára elérhetetlen helyekre is eljutni.

A Mario & Luigi: Paper Jam Bros. keretében mutatkoznak be továbbá a Papírmasír Csaták, melyekben a játékosoknak a tánc erejével kell leterítenie Bowser seregeit! Ezekben a harcokban hőseink ritmusjátékokkal erősítik hatalmas papírmasír figurájukat és használják azt Bowser szintén méretes papírmasír katonáinak legyőzésére.

Kerüld el “papírszaggató” végzeted az Európában december 4-én Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Mario & Luigi: Paper Jam Bros. játékban!