KÉSZÜLJ A HÉTVÉGI ONLINE FRÖCSKÖLÉSRE A SPLATOON 2 GLOBÁLIS TESZTELÉSE SORÁN! A DEMO MÁR MOST INGYENESEN LETÖLTHETŐ NINTENDO SWITCHRE A NINTENDO eSHOPBÓL

Csatlakozz Inkling társaidhoz világszerte egy háromnapos eventen március 24 és 26 között

A Nintendo Switch – az Európában a valaha volt legnagyobb sikerrel piacra dobott Nintendo-konzol – március 3-ai megjelenését követően minden európai Nintendo Switch-tulajdonos* belekóstolhat az új Splatoon 2 többjátékos akcióélménybe ezen a hétvégén, a már elérhető Splatoon 2 Global Testfire próbaverzió Nintendo eShopból való letöltésével.

Március 24 és 26 között meghatározott időpontokban a játékosok 4-4 elleni bandaháborúkban (Turf Wars) mérhetik össze ügyességüket Inkling-társaikkal kétféle pályán – The Reef és Mussleforge Fitness -, valamint tesztelhetik az új fegyvereket, mint például a Splat Dualies-t és az ikonikus Splat Roller és Splat Charger újratervezett verzióit.

A globális tesztüzem időpontjai a következők lesznek (közép-európai idő szerint):

Március 24. péntek

  • 20:00 – 20:59

Március 25. szombat

  • 04:00 – 04:59
  • 12:00 – 12:59
  • 20:00 – 20:59

Március 26. vasárnap

  • 05:00 – 05:59 (nyári időszámítás szerint) **
  • 13:00 – 13:59 (nyári időszámítás szerint) **

A Splatoon 2 a Nintendo nagy sikerű, családbarát, festékfröcskölésen és területfoglaláson alapuló játékának folytatása. Visszatérnek az Inklingek egy igazán színes és kaotikus, minden korosztály számára megfelelő, 4 a 4 ellenei lövöldözős játékra.

A játékosok otthon, a TV képernyője előtt, a Nintendo Switch-et a dokkolóba helyezve élvezhetik a többjátékos harcok izgalmait. Az igazi Splatoon-rajongók emellett a dokkolóból kivéve és kézikonzol vagy asztali módban használva a konzolt még tovább csiszolhatják ügyességüket. Mind a Joy-Con kontrollerek, mind a Nintendo Switch Pro Controller támogatja a gyro control mozgásvezérlést, ami még pontosabb célzást és irányítást tesz lehetővé. Új fegyverek és pályák bővítik a stratégiai lehetőségek tárházát, és adnak így még nagyobb taktikai komplexitást a játéknak, amivel a Splatoon 2 üdítőbb és izgalmasabb, mint valaha.

Kövessék figyelemmel a hivatalos Splatoon Facebook oldalt a legfrissebb hírekért, egyenesen a Squid Research Lab csapatától!