JÚNIUS 24-ÉN TOVÁBBI KIHAGYHATATLAN NINTENDO 3DS JÁTÉKOKKAL BŐVÜL A NINTENDO SELECTS KÍNÁLATA

Akik szeretnének bepótolni pár korábban kihagyott alkotást itt a remek alkalom! A Nintendo Selects kínálatának részeként már több mint 30 klasszikus cím elérhető, köztük a The Legend of Zelda: A Link Between Worlds és a Yoshi’s New Island Nintendo 3DS készülékekre, a Super Mario Galaxy 2 Wii* konzolra, illetve a LEGO CITY Undercover és a Donkey Kong Country: Tropical Freeze Wii U konzolra.

Június 24-től a Nintendo Selects felhozatala öt további Nintendo 3DS játékkal bővül, köztük a kézi konzol legnépszerűbb címeivel, melyek máig** együttesen több mint 3 millió eladott példányszámmal büszkélkednek Európában.

A kínálat számos különböző címek tartalmaz, például felfedezésre vár hordozható világokat:

  • LEGO CITY Undercover: The Chase Begins – Bújj a rendőr újonc Chase McCain bőrébe és kövesd figyelemmel kalandjait, ahogy névtelen rendfenntartóból igazi hőssé válik! Fedezd fel a LEGO CITY nyílt világát, ölts álruhát, majd csapj le a bűnözőkre és szolgáltass igazságot az egész városban!
  • The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Link egy legendás kalandra indul, hogy megállítsa Ganondorfot, a Gerudo Tolvajok Királyát, aki a Triforce – egy birtokosát elképzelhetetlen erővel felruházó szent ereklye – megszerzésén munkálkodik. A továbbfejlesztet kezelőfelület és a 3D-s környezet nyújtotta könnyű navigálási lehetőségeknek köszönhetően a játékosok még jobb körülmények között oldhatják meg a fejtörőket, utazhatnak az időben és merülhetnek el ebben a varázslatos világban. Akár kezdő vagy akár Hyrule rendszeres látogatója, a The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D mindenki számára új kalandot kínál.

A Nintendo Selects új címei között újfajta hordozható Mario kalandok is szerepelnek:

  • Mario & Luigi: Dream Team Bros. – Egy napon levél érkezik a Gomba Királyságba egy rejtélyes Dr. Snoozemore uraságtól, aki meghívja Mariot, Luigit és Peach Hercegnőt a Pi’illo Szigetre. Hőseinknek egy teljesen idegen ingyenes nyaralást kínál? Ugyan mi rossz sülhet ki belőle? Váltogass Luigi Álomvilága, illetve a valós világ között és segíts Marionak és Luiginak fejtörőket megoldani, ellenfeleket legyőzni, valamint Luigi képzeletének szüleményeit használva továbbjutni ebben a körökre osztott szerepjáték kalandban!
  • Paper Mario: Sticker Star – Paper Mario egy újabb ragacsos helyzetben találja magát! Kísérd el Mariot egy izgalmas papír kalandra és segíts neki helyreállítani a Bowser okozta károkat a teljesen új matricák erőkkel! A játékban a hagyományos akció harcrendszert és a matrica alapú játékmenetet keverve lapíthatsz ki ellenfeleket és teljesíthetsz mellékküldetéseket.

És azon a játékosoknak, akik megcsillogtatnák kreatív oldalukat:

  • Nintendo presents: New Style Boutique – Mutasd meg egyedi stílusod és válj a város legújabb divatdiktátorává! A város egyik helyi divatüzletének asszisztenseként rajtad áll, hogy felemelkedj és megmászva a ranglétrát kiérdemeld az áhított butik tulajdonos pozíciót, majd befolyásold a divatvilágot és ragyogj a kifutó reflektorainak fényében. Több mint 12.000 termék, köztük számos márka, kiegészítő és táska közül válogathatsz, akár a férfidivatban is. A Nintendo presents: New Style Boutique nem csak a stílusérzékedet teszi próbára, de a képességedet is, hogy működtess egy boltot és menedzseld a készleteit.

A Nintendo 3DS tulajdonosok újabb klasszikus exkluzív címeknek néznek elébe, amikor június 24-én ez az öt játék csatlakozik a Nintendo Selects kínálatához Európában. Ezek a játékok ugyanezen naptól a Nintendo eShop kínálatában is elérhetők lesznek 19.99 € / 15.99 £ áron***.

 

*Wii módban Wii U konzolon is játszható.

**A Nintendo belső eladási adatai alapján.

***CHF 24.90, RUB1159, ZAR 239