INDULJ EGY SEMMIHEZ SEM FOGHATÓ UTAZÁSRA AZ OCTOPATH TRAVELERBEN, AMI MAI NAPON JELENIK MEG, KIZÁRÓLAG NINTENDO SWITCH KONZOLOKRA

Kelj útra egy felejthetetlen kaland során, ahol nyolc, egyedi történettel, képességekkel és célokkal rendelkező főszereplő lesz a kísérőd. Hova vezet az utad? Kik lesznek a csapatodban? És mi lesz a következő állomásod? Mindez, és még sok további döntés vár rád az Octopath Travelerben, ami a mai napon jelenik meg, kizárólag Nintendo Switch konzolokra. A megjelenés megünneplésére a Nintendo közzétett egy új áttekintő előzetest, ami részletes bepillantást nyújt a játék rengeteg érdekes jellemzőjébe és a játékmenet finomságaiba.

Az Octopath Travelerben a játékos nyolc egyedi utazóval ismerkedhet meg, akik mind érdekes, egyéni háttértörténettel rendelkeznek. A karakterek különleges képességeit használva (Path Actions) a játékos más és más módon kerülhet interakcióba a környezetével, valamint a Boost rendszer alkalmazásával akár bonyolult stratégiákat dolgozhat ki a mindig érdekfeszítő, fordulóalapú ütközetek során. Az Octopath Traveler egy eredeti RPG játék a SQUARE ENIX fejlesztői csapatától, amit a Nintendo Switch nyújtotta lehetőségeknek hála a játékosok bárhol és bármikor élvezhetnek.

 

Az Octopath Traveler elérhető Nintendo Switch konzolra, digitális letöltésként a Nintendo eShopon keresztül, valamint a boltokban, fizikai adathordozón egyaránt. Ugyancsak a mai naptól elérhető az Octopath Traveler: Traveler’s Compendium Edition is, a játék különleges kiadása, ami a játékon kívül egy, a játék stílusát követő, művészi kihajtós könyvet, egy, a kalandok során nagyon hasznos térképet, és a játékban használt érméknek megfelelő replikát is tartalmaz. A játékosok a Nintendo eShopon keresztül ingyenesen kipróbálhatják a Prologue Demót, a játék bevezetőjét, ami tartalmazza minden karakter történetének első fejezetét. A demóban elmentett adatok átvihetőek, és a játékmenet folytatható a játék teljes verziójában.

 

Kezdd el a felkészülést egy felejthetetlen kalandra az új megjelenési előzetes megnézésével. Próbáld ki ingyenesen a játék Prologue Demóját, és vidd át mentésedet a július 13-án Nintendo Switch konzolra megjelenő Octopath Traveler teljes verziójába.

 

További információért látogass el a https://octopathtraveler.nintendo.co.uk weboldalra.