IDÉZZ MEG MAGADNAK EGY NINTENDO SWITCH CSOMAGOT DIABLO III: ETERNAL COLLECTION-NEL NOVEMBER 2-ÁTÓL

Az ördög szó szerint a részletekben rejtőzik az új Nintendo Switch csomag esetében, amit a Blizzard legendás játéka, a Diablo III: Eternal Collection neve fémjelez, és egész Európában november 2-án jelenik meg. Az ördögi kollekciót megvásárló rajongók egy Diablo III díszítéssel ellátott konzollal és dokkolóval, valamint egy tematikus hordozótáskával és a Diablo III: Eternal Collection-letöltőkóddal gazdagodhatnak. Vess egy pillantást a kincsekre az új Nintendo Switch Diablo III Limitált kiadás bemutatójában.

A Diablo III: Eternal Collection tartalmazza a teljes klasszikus játékot, valamint minden hozzá tartozó bővítőtartalmat: azaz a Rise of the Necromancer és Reaper of Souls DLC-ket. Ráadásul azok a rajongók, akik a játékot Nintendo Switch konzolon játsszák, olyan tárgyakhoz is hozzájuthatnak, amelyek más kiadásokban nem elérhetőek. Ezek között a játékbeli bónuszok között egy sor kincset találhatnak a The Legend of Zelda sorozat világából, mint például Ganondorf Transmog páncélzata, egy Cucco állatka valamint egy arany Triforce portrékeret.

 

A Diablo III: Eternal Collection-ben a játékosok hét karakterosztály közül választhatnak, mint a Barbár, a Keresztes lovag, a Démonvadász, a Pap, a Halottidéző, a Boszorkánydoktor, és a Varázsló. Egy sötét, de felejthetetlen kalandra indulhatnak, amelyben démonokat kell elpusztítniuk és kincseket gyűjteniük. A kritikusok által is sokat méltatott játék elsősorban stílusával és játékmenetével ejti rabul a gamerközönséget, ráadásul tökéletes arra is, hogy akár a tévéképernyőn, akár menet közben, Nintendo Switch konzolon játsszák.

 

Keresd a boltokban november 2-ától a Diablo III: Eternal Collection Nintendo Switch csomagot, ami tartalmaz egy Diablo III díszítéssel ellátott konzolt és dokkolót, valamint letöltőkódot a Diablo III: Eternal Collection-höz. és tematikus hordozótáskát is.