Hyrule Warriors – Ganondorf, mint játszható karakter!

Az új Nintendo Direct adásban vadonatúj infók derültek ki a szeptember 19-én érkező Hyrule Warriors-ről, melyhez limitált kiadás is érkezik.

CI16_WiiU_HyruleWarriors_LimitedEdition_image600w

Ganondorf, Hyrule királyságának legfélelmetesebb ellenfele játszható karakterként debütál a Wii U-ra érkező Hyrule Warriors-ben. Ha lemaradtál az élő közvetítésről, a bejelentést tartalmazó Nintendo Direct adást már elérhető a Nintendo YouTube csatornáján és a Nintendo Direct weboldalon.

Ganondorf mellett más rosszfiúk bőrében is csatába szállhatunk a játékban, köztük a pengekezű Zanttal a The Legend of Zelda: Twilight Princess-ből és a teleportáló Ghirahimmal a The Legend of Zelda: Skyward Swordból.

Az adás során Yusuke Hayashi a Tecmo Koeitől bemutatta a Legend Mode-ot, melyben ellenséges bázisok elfoglalásával növelhetjük csapatunk méretét, míg Eiji Aonuma Zelda-producer néhány vendégszereplőről rántotta le a leplet.

További újdonság volt az Adventure Mode, amely egy igen nosztalgikus utazás az első Zelda játék világába, ahol a világtérkép minden négyzete egy külön pálya, saját játékszabályokkal. De bárhol is jársz a Hyrule Warriors-ben, minden sarkon a sorozatban oly népszerű rejtett tárgyak, fegyverek, és megnyitható tartalmak várnak.

Ha pedig akkora Zelda rajongó vagy, hogy követed a hyrule-i divatot, akkor figyelmedbe ajánljuk a

Hyrule Warriors Limited Edition szoftvercsomagot, amely a Link által a Hyrule Warriors-ben viselt sálat is tartalmazza, kék-narancssárga színkombóban, rajta Triforce hímzéssel – épp időben az őszi hónapokra!

További információért látogass el Facebook oldalunkra vagy weblapunkra!