HASZNÁLD amiibo FIGURÁIDAT TELJESEN ÚJ MÓDOKON AZ ÁPRILIS 28-ÁN MEGJELENŐ MINI MARIO & FRIENDS: amiibo CHALLENGE KERETÉBEN

Az európai amiibo tulajdonosok április 28-tól teljesen új módon használhatják majd figuráikat a Nintendo eShop kínálatából ingyenesen letölthető, fejtörőkkel teli Mini Mario & Friends: amiibo Challenge keretében Nintendo 3DS készülékeken és Wii U konzolon.

Az először 2014 novemberében megjelent amiibok interaktív, Nintendo karakterek inspirálta figurák, amikkel a játékosok új tartalmakat, lehetőségeket nyithatnak meg a kompatibilis Nintendo játékokban. Az amiibo figurák használata a kompatibilis Nintendo játékokkal roppant egyszerű: csak érintsd a figurát a Wii U GamePad, vagy a New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL NFC olvasó felületéhez*. A több mint 90 összegyűjthető amiibo figurával és az Európában elérhető több mint 25 kompatibilis Nintendo 3DS és Wii U játékkal számos módon hozhatod ki a legtöbbet amiibo figuráidból.

A Mini Mario & Friends: amiibo Challenge a régóta futó, Mario vs. Donkey Kong néven kezdődött sorozat legújabb része, mely kizárólag amiibo figurákkal játszható. A játékosok az érintőképernyő segítségével vezérelhetik a Mini Játékokat a célba platformok mozgatásával és a karakterek mozgási irányának beállításával, hogy az elkerülje az ellenségeket, tüskéket, Thwompokat és más akadályokat, amik megállíthatják a Minik menetelését.

Míg az amiibo figurák bármelyike használható a pályákon való játékra, a Mario sorozat egyes figuráival az adott karakter Mini Játék változata is feloldható és irányítható a játékban. A játékosoknak ezen karakterek különleges képességeit bevetve kell elérniük a hozzájuk tartozó amiibo ajtót, hogy további speciális pályákat nyissanak meg. Mario, Luigi, Peach, Toad és Donkey Kong extra kihívásai a Mario vs. Donkey Kong sorozatban először feltűnő Rosalina, Diddy Kong, Bowser, Bowser Jr. és Yoshi amiibo figurák beolvasásával is megnyithatók.

A Mini karakterek mindegyike saját különleges képességgel rendelkezik: edd meg ellenfeleidet Yoshival, száguldj át szúrós területeken Bowser Jr. Tüske Védelmével, vagy lődd ki magad Rosalina Hold Ágyújával. Egyedi képességeiket bevetve teljesen új módokon közelítheted meg a fejtörők megoldását, az átlagos pályákon pedig lehetőséget adnak a karakter specifikus tokenek megszerzésére, melyekkel még nehezebb kihívásokat nyithatsz meg a Csillag Világban.

Ismerd meg amiibo figuráid új oldalát az Európában április 28-án megjelenő Mini Mario & Friends: amiibo Challenge keretében Nintendo 3DS készülékeken és Wii U konzolon!

*Nintendo 2DS, Nintendo 3DS és Nintendo 3DS XL készülékek esetében a külön kapható NFC Olvasó/Író kiegészítő segítségével.