Három MERCEDES-BENZ autó és finomítások a MARIO KART 8-ban augusztus 27-étől!

A Mario Kartot most először a valódi lóerő hajtja, három letölthető Mercedes-Benz kocsi formájában!

WiiU_MarioKart8_37_mediaplayer_large

Az augusztus 27-én érkező szoftverfrissítés egy sor újdonsággal várja majd a játékosokat, köztük három letölthető Mercedes-Benz autóval: a modern Mercedez-Benz GLA-val, a 300 SL Roadsterrel az 1950-es évekből, és a ‘30-as évek legendás Silver Arrow-jával!

A GLA model különleges keréktuning lehetőségeket kínál, és mindhárom új autó a Mario Kart 8-ban megszokott módon személyre szabható. Az új tartalom pont az eredeti, SNES-es Super Mario Kart japán megjelenésének 22. évfordulóján érkezik, amely 1992 augusztus 27-én került a boltokba.

Augusztus 27-e és szeptember 23-a között pedig a Nintendo és a Mercedes-Benz egy nemzetközi „Mercedes Cup” bajnokságot rendez, melyhez nincs másra szükséged, mint egy Wii U-ra, a Mario Kart 8-ra, egy internetkapcsolatra, és a Mercedes-Benz kartokra. A „Mercedes Cup” a játék „online tournament” opciójában lesz található.

A Mario Kart 8 szoftverfrissítés ezen kívül tartalmaz egy sor újdonságot, amelyek még jobbá teszik a versenyzési élményt:

  • A pályatérkép immár a TV-n is látható lesz
  • Részletes statisztikákat kapunk, többek között az összegyűjtött érmék számáról, az online győzelem-vereség arányról, és a leggyakrabban használt karakterekről
  • Mások Mario Kart TV visszajátszásaiban immár különböző lehetőségek közül választhatunk, pl. hogy mely karaktert kövesse a kamera
  • A versenyek utáni menüben a „Next Race” helyet cserél a „Watch Highlight Reel” opcióval
  • A játék megjegyzi a legutóbb használt Kart beállításokat
  • Még stabilabb lesz az online multiplayer

További információért látogass el Facebook oldalunkra vagy weblapunkra!