GONDOZZ ÁLLATOKAT, KÖSS BARÁTSÁGOKAT ÉS MŰVELJ FÖLDET A HARVEST MOON: THE LOST VALLEY KERETÉBEN – EGY ARANYOS MEZŐGAZDASÁGI KALAND NINTENDO 3DS-RE

Június 19-től hozd létre, majd alakítsd a saját szád íze szerint farmodat, miközben az Arató Istennőnek segítesz visszaállítani az évszakokat.

A Harvest Moon: The Lost Valley keretében egy izgalmas új élet vár rád, melyben állatokat gondozhatsz, virágokat és más növényeket ültethetsz és barátságokat köthetsz június 19-től, a Nintendo 3DS család tagjain. Válassz, hogy fiú vagy lány karakterrel szeretnél játszani, majd készülj fel a földművelésre és saját farmod megalkotására. Teljesítsd a hozzád látogató városlakók kéréseit, barátkozz össze velük vagy akár házasodj meg, mindezt küldetésed részeként, hogy visszaállítsd a négy évszakot.

Az Elveszett Völgy felett magasodó hegyek felfedezése közben egy nap hirtelen hóvihar ragad magával, ami elől egy halk hangot követve találsz menedéket. A vihar elcsendesülésével megtalálsz és kisegítesz egy hóban rekedt Arató Manót, aki elmondja, hogy a völgyből minden évszak eltűnt, a telet kivéve. Hogy visszaállítsd a másik négy évszakot az Elveszett Völgyben, meg kell művelned a földet a falusiak, az Arató Manók és az Arató Istennő segítségével.

A Harvest Moon: The Lost Valley keretében megtapasztalhatod azt a szabadságot, amit farmod létrehozása és a föld saját alakodra formálása nyújt egy teljesen 3D-s környezetben. Mélyre ásva barlangokat hozhatsz létre, a talaj megemelésével pedig hegyeket alkothatsz. Alakíts ki horgásztavakat, szántóföldeket, építs utakat és hidakat, majd fedezd fel az így elért új helyszíneket. A környezet-érzékeny irányításnak köszönhetően a földművelés még sosem volt ilyen könnyű. Egyszerűen közelíts meg egy tárgyat vagy területet a játékban, majd válassz egy cselekvést, mint például a magültetés, virágszedés vagy horgászás.

Földművelő kalandjaid során egyre több állat válik tenyészthetővé, mint a tehenek a tejükért, a bárányok a gyapjukért és a csirkék a tojásaikért. Lásd el napi szinten jószágaidat, simogasd, kefélgesd, tartsd őket kényelmesen, jóltáplálva és boldogan, hogy minél jobb minőségű termékeket állítsanak elő eladásra.

Farmod karbantartása közben a helyi városlakókkal is találkozhatsz és összebarátkozhatsz, akik különböző küldetésekkel bíznak meg, illetve hasznos tárgyakat kínálnak megvásárlásra. Az aranyos szereplők között egyedülálló karakterekkel is találkozni fogsz, akiket egyszer talán a férjednek vagy a feleségnek fogsz hívni.
Egy szabadon alakítható világgal és a növényeidről és állataidról való gondoskodás örömével vár a Harvest Moon: The Lost Valley, mely június 19-től lesz kapható az üzletekben.