GAMENIGHT ÖSSZEFOGLALÓ

Július 29-én megrendezésre került a GameNight, ahova ezúton is köszönjük, hogy ennyien ellátogattatok és részt vettetek a különböző Nintendo témájú programokban!

Szerencsére az előrejelzések ellenére az időjárás végül nekünk kedvezett, így megtarthattuk Splatoon vízicsata versenyünket, ahol a részvevők az általunk biztosított fehér Splatoon pólókban – amit egyébként meg is tarthattak – és vízágyukkal eshettek egymásnak a 3-3 elleni csatákban. Céljuk a pályán elhelyezett célpontok, illetve ellenfeleik saját színükkel való befestése volt, a csata végén pedig a több pontszámot szerzett csapat Nintendo ajándékokkal gazdagodott!

De nem maradtak el az igazi játékok sem, így a látogatók a kihelyezett Wii U konzolokon összemérhették az erejüket a Super Smash Bros. arénáiban, a vízicsatára készülve vagy levezetésként elmerülhettek a Splatoon tintasztikus világában, versenybe szállhattak a gravitációt meghazudtoló Mario Kart 8 futamokban, vagy felfedezhették a Yoshi’s Woolly World imádnivaló, kötött pályáit. Természetesen a New Nintendo 3DS készülékek is jelen voltak olyan kipróbálható játékokkal, mint a The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D, a Monsther Hunter 4 Ultimate és a Xenoblade Chronicles 3D.

Ez persze nem minden, hiszen a színpadon megrendezett quiz versenyen további Nintendo ajándékok találtak gazdára, az est fénypontjaként pedig a tombolán Yarn Yoshi amiibo figurák, Nintendo 3DS szoftverek és limitált amiibo csomagok üthették a szerencsések markát.

Reméljük mindenki jól érezte magát és még egyszer köszönjük, hogy ennyien eljöttetek!