GAME & WATCH: SUPER MARIO BROS. – VISSZATÉR A KLASSZIKUS KONZOL, AMI MEGVÁLTOZTATTA A VIDEÓJÁTÉKOK TÖRTÉNELMÉT

Az eredeti Game & Watch konzolt 1980-ban adták ki Japánban, és ez volt a legeslegelső kézi használatú játékkonzol, amit a Nintendo megalkotott. Most te is magadénak tudhatod a történelem egy darabját a sorozat vadonatúj tagjával, a Game & Watch: Super Mario Bros. konzollal, ami november 13-án jelenik meg.

A Game & Watch: Super Mario Bros. konzolon találsz két klasszikus játékot, a Super Mario Bros.-t, a Super Mario Bros.: The Lost Levels-t (Japánban Super Mario Bros. 2 címmel jelent meg), valamint a Ball játék egy különleges verzióját, Mario stílusban. A konzol +Control Pad gombjának köszönhetően még pontosabb irányítást tesz lehetővé.

Az Infinite Mario játékmód egy újonnan hozzáadott funkció, ami bizonyosan örömére szolgál az újoncoknak és a visszatérő játékosoknak egyaránt. Ha lenyomva tartod az A gombot, miközben elindítod a Super Mario Bros. vagy Super Mario Bros.: The Lost Levels játékokat, aktiválhatod a játékmódot, amivel még a legkeményebb pályákkal is szembenézhetsz úgy, hogy nem kell a GAME OVER felirattól tartadnod. A PAUSE/SET gomb megnyomásával megnyílik a menü, ahol a RESET GAME opciót választva kiléphetsz ebből a játékmódból.

 

Ahogy telik az idő, a konzol részét képező digitális óra 35 különböző animációt játszik – köztük olyanokat is, melyekben Mario barátai és ellenségei bukkannak fel!

 

A Game & Watch: Super Mario Bros. konzol november 13-án jelenik meg, és tartalmazza a klasszikus játékokat, a Super Mario Bros.-t, a Super Mario Bros.: The Lost Levels-t valamint a Ball speciális, Mario tematikában átdolgozott verzióját. A Game & Watch: Super Mario Bros. óraként is funkcionál, 35 apró részlettel, amik felfedezésre várnak.