FEDEZZ FEL ÚJ LEHETŐSÉGEKET A SUPER MARIO 3D WORLD + BOWSER’S FURY JÁTÉKBAN NINTENDO SWITCH KONZOLON

A Super Mario Bros. 35 éves története során Mario számtalanszor használt power-upokat az átalakuláshoz, Fire Mario-tól a Tanooki Mario-n át a Bee Mario-ig és még megannyi más formában. De végre elérkezett a pillanat, amikor Mario félelmetes, új macska-formát ölt. Minden segítségre szüksége lesz, mivel a Bowser óriásira növekedett, és fékevesztetten viselkedik.

 

Egy új előzetesben a Nintendo további felvételekről rántotta le a leplet a közelgő Super Mario 3D World + Bowser’s Fury játékkal kapcsolatban, amelyet február 12-én jelentetnek meg a Nintendo Switch konzolcsalád tagjaira.

Vess egy pillantást az új veszedelmekre az új Behold the power of Bowser’s Fury! (Nintendo Switch) előzetessel, ami a Bowser’s Fury-ra fókuszál.


 

A Nintendo bemutatta az új Nintendo Switch – Mario Red & Blue kiadást is, egyedi, piros-kék színvilággal, ami Mario ikonikus ruházatát idézi. Ez a speciális kiadású hardver február 12-től lesz elérhető a kiválasztott forgalmazóknál. Tartalmaz egy pár piros Joy-Con kontrollert kék csuklópántokkal, egy kék Joy-Con markolatot, egy piros Nintendo Switch dokkolót valamint piros Nintendo Switch rendszert – így ez az első alkalom, hogy maga a Nintendo Switch konzol is új színben lesz elérhető. A csomag tartalmaz továbbá egy stilizált Mario Red & Blue Edition hordtáskát és egy képernyővédőt is, amely segít megvédeni a Nintendo Switch konzolt, amikor a teleportáló csöveken utazol, vagy akárhova is vezetnek téged a kalandok konzoloddal.

 

Noha egyes játékosok már ismerhetik az eredeti Super Mario 3D World játékot a Wii U konzolról, a Super Mario 3D World + a Bowser’s Fury a Nintendo Switch konzolon számos kiegészítőt kínál az új tartalmakra éhezőknek. A Super Mario 3D World játékrészben a játékosok színes pályák forgatagában kalandozhatnak barátaikkal és családtagjaikkal, bárhol is legyenek, ráadásul most online* és helyi** kooperatív többjátékos módban, akár négy játékos részvételével, olyan szereplők bőréve bújva, mint Mario, Luigi, Peach vagy Toad.

Két új amiibo figura is megjelenik a játék mellett, és a játéktól függetlenül vásárolhatóan, egyes viszonteladóknál. Mind az új Cat Mario, mind a Cat Peach amiibo játékon belüli erősítéseket kínál a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury játékhoz. Ám Bowsernek és a Bowser Jr.-nak szintén nagy szerep jut a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury játékban, és amiibo figuráik, amelyek szintén visszatérnek a polcokra a kiválasztott kiskereskedőknél, speciális hatásokkal rendelkeznek a Bowser’s Fury játékban is.

 

A Bowser’s Fury-ban ránk váró kalandok új részletei mellett a Nintendo bejelentette a Super Mario Bros. 35 World Count Challenge-t is, egy különleges eventet a Super Mario Bros. 35 kapcsán, amely keretein belül a játékosok a világ minden tájáról együtt dolgozhatnak, hogy megpróbálják teljesíteni a kihívásokat egy meghatározott idő alatt. A Nintendo Switch Online tagság hozzáférést biztosít a kompetitív online csatajáték, a Super Mario Bros. 35-hoz is, azoknak a rajongóknak, akik klasszikus kihívást keresnek. A játékosok próbára tehetik Mario-képességeiket a Super Mario Bros. 35 World Count Challenge során, amelyet január és március között háromszor rendeznek meg.

A Super Mario Bros. 35 World Count Challenge első fordulójában a játékosoknak szerte a világon együtt kell működniük, hogy 3,5 millió Bowsert győzzenek le az event ideje alatt, amely január 19-én közép-európai idő szerint 08:00 órától január 26-án 07:59-ig tart. A 35 fős csatán kívül, amelyben a játékosok a szokásos játék keretében legyőzhetik Bowsert, azon a héten a Speciális csatákban olyan kihívások szerepelnek, amelyek további lehetőségeket kínálnak majd a Bowser elleni hadakozásra.

Ha a játék során a világ minden táján lévő játékosok által legyőzött összes Bowser száma eléri a 3,5 milliót az event során, az egyes játékosok, akik legalább egy Bowsert legyőztek, 350 platina pontot kaphatnak.*** Ezek a pontok bármilyen jutalomra beválthatóak, amelyhez Platinum Pontok szükségesek a My Nintendo felületén. További részletek a következő, februárban és márciusban megrendezésre kerülő World Count Challenge-ekről a jövőben derülnek ki.

 

Megjelent a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury új előzetese, amely Mario félelmetes, új macska-formáját mutatja be. A Bowser’s Fury mellett az új Nintendo Switch kiadás, a Mario Red & Blue Edition részletei is bemutatkoztak, amely február 12-én jelenik meg a játékkal együtt. Továbbá ugyanazon a napon két új amiibo – Cat Mario és Cat Peach – is kapható lesz a boltokban. Végül egy új, „World Count Challenge” elnevezésű eventet rendezek a Super Mario Bros. 35-ben. Az első kihívás során a világ játékosainak az lesz a feladata, hogy 3,5 millió Bowsert legyőzzenek együttesen, megadott idő alatt.

 

Megjegyzések:

* Online játék közben aktív internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához Nintendo Fiók regisztrációja szükséges, és a kapcsolódó felhasználói szerződés elfogadása. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások lehet, hogy nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz fizetős tagság szükséges. Tudj meg többet a fizetős tagsági szolgáltatásról.

** Többszemélyes játékhoz további kiegészítőkre lehet szükség. Külön kapható.

*** A játékosoknak bele kell egyezniük, hogy elküldjék a Super Mario Bros. 35 játékjelentéseiket a Nintendo-nak, és ezzel jogosulttá váljanak ezekre a Platinum Pontokra.