FEDEZD FEL, HOL KEZDŐDÖTT MINDEN – A THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD HD MA JELENIK MEG NINTENDO SWITCH KONZOLRA

A The Legend of Zelda: Skyward Sword HD a mai napon jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Link ezúttal a felhők fölött és a titokzatos felszínen játszódó küldetésre indul, hogy megmentse gyermekkori barátját Zeldát, akinek szembe kell néznie a sorsával.

Minden egyes felszíni régió mélyén – félelmetes lényekkel, kincsekkel és rejtvényekkel teli – hatalmas dungeonök rejtőznek, amelyek még a legbátrabb hősöket is próbára teszik.  A játékosok forgathatják kardjukat, és csapásaik szögét a mozdulataikhoz igazodó intuitív mozgásérzékelős irányítással szabhatják meg, vagy – most először – kihasználhatják a vadonatúj gombos irányítás előnyeit.

A Skyloft Knight Academy újdonsült végzőseként Link egy hatalmas kalandra indul, hogy megmentse Zeldát – gyermekkori barátját – Ghirahimtól, az önjelölt démon nagyúrtól. Küldetése során a Goddess Sword szelleme, a vezetésével megbízott Fi kíséri. Útközben találkozhatsz Link riválisával, Groose-zal és egy Impa nevű titokzatos harcossal is. Link hűséges Loftwinge hátán emelkedhet a magasba és látogathat el a horizonton feltűnő szigetekre, majd a mesés felszínre leereszkedve bejárhatja az erdőket, sivatagokat, vulkánokat és egyéb helyszíneket.

A The Legend of Zelda: Skyward Sword HD számos, az általános játékélményt érintő javítást – mint például jobb képfrissítést, vagy automatikus mentést – is tartalmaz, emellett pedig a játékosoknak készült oktatóanyagok, valamint a kaland során elérhető általános útmutatások is tökéletesítésre kerültek.