EURÓPA LEGJOBB SPLATOON2 CSAPATAI MÉRKŐZNEK MEG A VÉGSŐ DICSŐSÉGÉRT SVÁJCBAN MÁRCIUS 31-ÉN

2017 során több hónapnyi intenzív online és offline fröcskölődést követően Európa legjobb Splatoon 2 csapatai már elnyerték a regionális bajnokoknak kijáró trófeákat. Most eljött az idő, hogy a Polymanga nagyszínpadára lépjenek, és eldöntsék, közülük is ki a legnagyobb bajnok, amikor Svájcban mind találkoznak március 31-én a Splatoon Európa-bajnokságon. Részletesebb infókkal később jelentkezünk.

Amellett, hogy tanúi lehetünk Európa legerősebb Splatoon 2 csapatai összecsapásának, a Polymanga egy különleges, virtuális koncertnek is otthont fog adni. Pearl és Marina, a játék ikonikus popduójának, az Off the Hooknak a tagjai énekelnek majd el néhány dalt, mutatják be legmenőbb táncmozdulataikat, mindezt egy élő zenekar által kísérve. A koncert a Splatoon Európa-bajnokság előtt kerül megrendezésre.

OffTheHook_Poster

Európa legerősebb Splatoon 2 csapatai fognak megmérkőzni a végső győzelemért Svájcban, a Splatoon Európa-bajnokságon március 31-én. A látogatók egy különleges koncertélménynek is részesei lehetnek, amin az Off the Hook lép fel. A Polymanga helyszíne a Montreux Music & Convention Centre (2m2c), a koncert és a bajnokság a Montreux Music & Convention Centre (2m2c) Stravinski termében kerül megrendezésre. A további részletekkel a közeljövőben jelentkezünk.