EURÓPA LEGJOBB SPLATOON-CSAPATAI MÉRIK ÖSSZE EREJÜKET ÁPRILIS 1-ÉN PÁRIZSBAN A DÖNTŐBEN

Kövesd online a bajnokságot, ahol a csapatok Nintendo Switch konzolokért küzdenek, és nézz meg egy bemutatómeccset a Spatoon 2-ből a döntő mérkőzés előtt.

Európa legjobb Splatoon-csapatai immár hat hónapja küzdenek egymással a legmagasabb szintű meccsekben, és most végre eljött a végső leszámolás ideje: április 1-én, szombaton, közép-európai idő szerint 14:00-kor végső nyerteseket hirdetnek Párizsban az ESL Go4Splatoon Európai Döntőjében. A diadalmaskodó csapat tagjai nem csak a dicsőséget vihetik magukkal, hanem mindegyikük gazdagabb lesz egy Nintendo Switch-csel is, a Nintendo Európában valaha leggyorsabban fogyó konzoljával is*.

SM_Splatoon_ESLGrandFInal

Az érdeklődő Inklingek a teljes bajnokságot figyelemmel kísérhetik online a Nintendo Európa Twitch-csatornáján. Az április 1-én 14:00-tól (CEST) Splatoon-egyeduralomért küzdő csapatok:

  • Extermination (Németország) – hat havi bajnokságból négyben döntős résztvevők voltak
  • BYE (páneurópai csapat) – az első csapat, aki megtörte az Extermination veretlenségi szériáját az októberi kupa megnyerésével
  • Rising Moon (Franciaország) – az egyetlen csapat, aki két ESL Go4Splatoon havi kupát is bezsebelt
  • Crème Fresh (Franciaország) – A Gamescom 2016 Splatoon Showdown nyertes csapata

A végső döntő kezdete előtt a nézők egy különleges bemutatómeccset tekinthetnek meg a készülő Splatoon 2 –ből, amiben bemutatjuk, milyen új taktikákat és technikákat lehet majd alkalmazni a nagy sikert aratott játék nyáron megjelenő folytatásában.

Nézd online a Go4Splatoon párizsi döntőjét április 1-én szombaton,14:00 (CEST) órai kezdettel, ahol Európa legjobb Splatoon-csapatai mérik össze tudásukat, hogy elnyerjék a bajnoki címet. A bajnokság a Nintendo Európa Twitch-csatornáján követhető, a legfrissebb hírekért pedig látogass a hivatalos Splatoon Facebook oldalra illetve a Nintendo Európa Twitterére.