EMELKEDJ A FERRUM LIGA CSÚCSÁRA ÉS ENGEDD SZABADJÁRA POKÉMONOD EREJÉT A POKKÉN TOURNAMENT KERETÉBEN Wii U KONZOLON

Azoknak a Pokémon rajongóknak, akik a legjobbak akarnak lenni most meg kell hódítaniuk az új Ferrum régiót is, megküzdeniük a kihívókkal a különböző egy- és többjátékos módokban, illetve legyőzniük olyan erős Pokémonokat, mint például Shadow Mewtwo a március 18-án Wii U konzolra megjelenő Pokkén Tournament keretében.

A BANDAI NAMCO Entertaiment a Tekken-sorozatért felelős fejlesztőivel közösen megalkotott Pokkén Tournament számos választható közönség kedvenc Pokémon kíséretében hozza el a verekedős akciót a Pokémon világába. Készülj fel a Pokkén Tournament keretében bemutatkozó és az egyedi harcoknak otthont adó új Ferrum régió felfedezésére, ahol a Pokémonok és Edzőik a Ferrum Liga keretében mérik össze erejüket, hogy megtudják ki a legjobb.

A Ferrum Liga egy új Wii U-exkluzív egyjátékos mód, ahol a játékosoknak át kell verekedniük magukat a liga kihívóin, mely során új Pokémonokat, Segéd Pokémokat és pályákat nyithatnak meg. Két játékosnak lehetősége van lokálisan és interneten keresztül is összecsapni. A lokális harcok során az egyik játékos a Wii U GamePad, míg a másik egy Pokkén Tournament kompatibilis kontrollert* használ.

Az Internetes Harc módban a játékosok Rangos és Barátságos küzdelmeket vívhatnak. A Rangos harcok során összemérhetik erejüket a világ játékosaival és a győzelmeikért kapott pontok alapján egyre feljebb küzdhetik magukat a globális ranglistán. Ezzel szemben a Barátságos csatákban gyorsan ellenfelekre találhatnak és VS kód vagy Nintendo Network ID alapján akár barátaikkal is összecsaphatnak. A Pokkén Tournament továbbá a LAN Harcokat is támogatja, így a játékosok két Wii U konzolt egymáshoz csatlakoztatva megismerhetik az igazi lokális élményt két külön TV-n 60 FPS-sel. Ebben a módban mindkét játékos bármilyen kontrollert használhat.

A játékoknak lehetőségük lesz továbbá először megtapasztalni a rejtélyek övezte Shadow Mewtwo lehengerlő erejét. Ahogy átküzdik magukat a Ferrum Liga kihívóin Shadow Mewtwo hirtelen megjelenik majd és titkait csak a legjobb játékosok hozhatják a felszínre. A játék első kiadásai egy limitált Shadow Mewtwo kártyát is tartalmazni fognak, ami a GamePadhez érintve azonnal feloldja a karaktert.

A Ferrum Ligában vívott harcok során a játékosok Poké Goldot (PG) nyernek, amit Edzőjük megjelenésének módosítására költhetnek. A játék Városom részében ezeket különböző kiegészítőkre, hajstílusokra, ruházatokra és más tárgyakra válthatják be. A Pokkén Tournament kompatibilis továbbá az összes amiibo kiegészítővel, amik játékbeli tárgyakat oldanak fel.

A Pokkén Tournament tartalmaz egy részletes Gyakorló Módot is, ahol a játékosok a kedvükre edzhetnek anélkül, hogy az idő vagy az életerejük miatt kéne aggódniuk. A Szabad Edzés korlátok nélküli gyakorlási lehetőségei mellett a Kombó Dojo megtanítja a különböző Pokémonok sorozatait. A számos választható Pokémonnal és feloldható Segéd Pokémonnal rengeteg sorozat vár rá, hogy elsajátítsd és alkalmazd a harcban.

Az új Ferrum Ligával, a számos többjátékos lehetőséggel, új harcos és segéd Pokémonokkal, illetve a rejtélyes Shadow Mewtwoval rengeteg izgalom várja a Pokémon-sorozat és a verekedős műfaj rajongóit a Pokkén Tournament március 18-i megjelenésekor Wii U konzolon.

* Pokkén Tournament kompatibilis kontrollerek: Wii U GamePad; Wii U Pro Controller; Classic Controller Pro (Használatához egy Wii Remote Controller vagy Wii Remote Controller Plus szükséges.); Pokkén Tournament Pro Pad.