EGY ÚJ VIDEÓSOROZAT BEMUTATJA A NINTENDO LABO TOY-CON GARÁZS MÓDOT

Az új video bemutatja, hogyan használhatják a játékosok a különféle bemeneti és kimeneti parancsokat és úgynevezett gócokat, hogy izgalmas dolgokat programozzanak

A Nintendo új részleteket fedett fel a feltaláló funkciókkal rendelkező Toy-Con Garázs módról, melyet Nintendo Switch konzolra (külön kapható) megjelenő mindegyik Nintendo Labo csomagokban található játékszoftver tartalmazni fog. A Toy-Con Garázs bemutatja a technológia alapjait egy mókás és könnyen érthető módon, így a Nintendo Labo játékosai különböző bemeneti és kimenetei parancsokat kombinálhatnak és új módokat találhatnak ki a játékra. Nézd meg a Találj fel új módokat a játékra a Toy-Con Garázs segítségével – 1. rész című videót a Nintendo HU YouTube csatornán.

  • A Toy-Con Garázs mód különböző bemeneti és kimeneti parancsokat* tartalmaznak, melyeket “gócoknak” (node) hívunk. A bemeneti góc akciók olyan parancsok lehetnek, mint a gombnyomás vagy különféle mozdulatok, míg a kimeneti góc reakciók lehetnek különféle hanghatások vagy rezgések. Továbbá használhatóak “közép gócok” is, melyek segítségével a játékosok szabhatnak feltételeket is, pl visszaszámlálást vagy időzítést.
  • Például a bemeneti góc lehet mondjuk a Joy-Con megrázása, a középső góc, hogy hány alkalommal kell megrázni a kontrollert, míg a kimeneti góc aktiválhat egy hanghatást vagy villogást a képernyőn, ha teljesül az előző két feltétel.
  • A különféle bemeneti és kimeneti parancsokat kombinálva különböző Toy-Con kellékekkel, a játékosok érdekes eredményeket fedezhetnek fel. Például vezethetik a távirányítású kisautót a horgászbottal vagy a motorral zenélhetnek. Akár még saját maguk által, otthon épített Toy-Conokkal is kísérletezhetnek!
  • Nagy választék elérhető a bemeneti, közép és kimeneti gócokból, melyekkel a játékosok kísérletezhetnek egyszerű feltételeket készítve (pl.: Ha ezt csinálod, ez történik), hogy új fajta játékmódokat találjanak ki.

 

A Nintendo Labo egy új, interaktív építő, játszó és felfedező élmény, melyet úgy alkottak meg, hogy inspirálja a kreatív elméket és játékos szívűeket egyaránt. A Nintendo Switch konzollal együtt a Nintendo Labo csomagok eszközöket és technológiát adnak mókás barkácsolásra, játékra a saját alkotásainkkal és felfedezésre, melyből kiderül, hogyan kelti életre a Nintendo Switch konzol technológia akár a kartonpapírt is. **

 

A Nintendo Labo április 27-én jelenik meg Európában két féle csomagban: Vegyes csomag (Variety Kit) és Robot csomag. Mindkét csomag tartalmaz mindent, ami a Toy-Con kellékek elkészítéséhez és életrekeltéséhez szükséges, beleértve az alapanyagokat és a Nintendo Switch játékszoftvert.

 

További információkért látogasson el a Nintendo Labo magyar oldalára és a Nintendo HU youtube csatornára.
Megjegyzések

*A bemeneti parancs gócok között apró eltérések lehetnek attól függően, hogy melyik Nintendo Labo csomag szoftverét használjuk.

**Nintendo Switch konzol szükséges és külön vásárolható.