ÉBRESZD FEL MAGADBAN A HARCI SZELLEMET AKÁR OTTHON, AKÁR ÚTKÖZBEN, AMINT MEGJELENIK MÁJUS 26-ÁN AZ ULTRA STREET FIGHTER II: THE FINAL CHALLENGERS NINTENDO SWITCH-RE

 

A Joy-Con kontrollernek köszönhetően új harcmozdulatokat próbálhatunk ki, Evil Ryu és Violent Ken is ringbe száll, csapatot alkothattunk egy barátunkkal a Buddy Battle-ben és online is megmérettethetjük magunkat

Hozd vissza a dicsőséges időket, és készülj új kihívásokra bárhol és bármikor! Az Ultra Street Fighter II: The Final Challengers – a Capcom által kiadott játék, amit a Nintendo terjeszt egész Európában, Dél-Afrikában és Ausztráliában – május 26-án jelenik meg Nintendo Switch konzolokra.

Az Ultra Street Fighter II: The Final Challengers visszavezeti a játékosokat a kezdetekhez, de ugyanakkor egy sor új irányítási opcióval és játékmóddal, online játéklehetőséggel, valamint a kezdők számára kifejlesztett Lite controls vezérlésnek köszönhetően mindenki egészen új élményként fedezheti fel a Street Fighter világát. Ha a Nintendo Switch konzol a dokkolóban van, a két Joy-Con kontrollert egyszerűen lecsatolva arról, a nappalinkban küzdhetünk meg a dicsőségért barátaink ellen, vagy akár velük egy oldalon harcolva a géppel szemben, Buddy Battle módban. Ráadásul a Nintendo Switch konzolt bárhova magunkkal vihetjük, így akár kávézókban, állomásokon, bármilyen tetszőleges helyszínen megmérettethetjük magunkat más harcos kedvű járókelőkkel. Ehhez elég egyszerűen csak felállítani a konzolt a támasztékkal és átadni ellenfelünknek az egyik Joy-Con kontrollert.

A 17 klasszikus, visszatérő karakteren felül két új nevező, Violent Ken és Evil Ryu is csatlakozik a második World Warrior bajnokságon résztvevők névsorához. Violent Ken, aki M. Bison agymosásának esett áldozatául, és Evil Ryu, Ryu új formája, miután átállt a sötét oldalra, tökéletes karakterek lesznek azok számára, akik kedvelik a kifejezetten agresszív játékstílust.  Miután a játékosok kiválasztották harcosaikat, több játékmód mellett is dönthetnek:

  • Arcade módban egyetlen játékosnak kell 12 másik harcoson felül kerekednie a bajnoki cím elnyeréséért vívott küzdelmekben, a World Warrior bajnokság fordulóiban.
  • A Buddy Battle mód intenzív kooperációs küzdelmeket ígér, ahol két barát közösen küzd az ellenféllel szemben, új, kétszemélyes kombókkal két oldalról támadva azt.
  • Versus módban helyileg játszhatunk egy barátunk vagy a gép ellen.
  • Online játékban akár a világ legjobbjaiéval is összemérhetjük tudásunkat rangsorolásos, vagy alkalmi mérkőzések során.
  • Training módban felfrissíthetjük régi tudásunkat – vagy akár új fogásokat is tanulhatunk -, mielőtt kiállunk új kihívókkal szemben.
  • Az egészen új, Way of the Hado módban pedig különleges, belső nézetben tapasztalhatjuk meg, milyen Ryu bőrébe bújva harcolni. Mozgásvezérlést használva olyan ikonikus harcmozdulatokkal szállatunk szembe ellenfelek egész csapataival, mint a Shoryuken (sárkányütés), Tatsumaki Senpukyaku (hurrikánrugás) vagy Ryu tűzlabda szuperkombója, a Shinku Hadoken.

Azok számára, akik most ismerkednek a Street Fighter játékok világával, és szeretnének jobb esélyekkel indulni tapasztaltabb ellenfeleikkel szemben, válthatnak Lite és Pro vezérlés között.  A Lite vezérlésmód lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az érintőképernyővel vagy egyetlen gomb megnyomásával hajtsanak végre speciális mozdulatokat és szuperkombókat, míg Pro vezérlés esetén a játékosoknak a klasszikus gombkombinációkra és a saját „izommemóriájukra” kell hagyatkozniuk, ha különleges húzásokat szeretnének bemutatni. A játék használható a külön megvásárolható Nintendo Switch Pro Controllerrel is.

Gyakorlottságtól függetlenül is mindenki stílusosan harcolhat a színszerkesztőnek köszönhetően, amivel módosíthatja kedvenc karaktere öltözékének színsémáját, megalkotva így a számára ideális kinézetű harcost. A stílusbeállításokba belépve választhatunk nagyfelbontású, modern látványvilág és a klasszikus grafikai kivitelezés között, amivel átélhetjük, milyen volt a Street Fighter II még a játékgépes korszakban. Újra átélhetjük kedvenc meccseinket, vagy megmutathatjuk a legjobban sikerült kombóinkat a többieknek a visszajátszás funkció segítségével. Ha egy kis szünetet szeretnék tartani a bunyózásban, meglátogathatjuk a képgalériát, ahol több mint 1400 lélegzetelállító illusztráció között böngészhetünk a Street Fighter sorozat történelméből, a már nem terjesztett Street Fighter Artworks: Supremacy művészeti album tartalmából.

Ébreszt fel magadban a harci szellemet akár otthon, akár útközben, amint megjelenik május 26-án az Ultra Street Fighter II: The Final Challengers Nintendo Switch-re.