DAEMON X MACHINA ORBITAL LIMITÁLT KIADÁS ÉRKEZIK NINTENDO SWITCH KONZOLRA EUROPÁBAN ÉS AUSZTRÁLIÁBAN

Azok, akik mindig is álmodtak saját páncélozott robotruházatról mindenképpen vessenek egy pillantást a DAEMON X MACHINA Orbital Limitált Kiadásra – egy különleges dobozos kiadása a DAEMON X MACHINA játéknak Nintendo Switch konzolra, mely kizárólag Európában és Ausztráliában lesz kapható. A játék fizikai verziója mellett a DAEMON X MACHINA Orbital Limitált kiadás tartalmaz egy 18cm magas Arsenal szobrot, egy 100-oldalas artbook-ot, egy SteelBook® fém tokot és egy hangár-szerű díszdobozt, melyben az Arsenal szobrot lehet kiállítani.

DAEMON_X_BEAUTY_SHOT_1920x1080_EN

Fedezd fel a fémes pusztítás őrületét a DAEMON X MACHINA lövöldözős akciójátékban, mely szeptember 13-án érkezik Nintendo Switch konzolra. A játékosoknak halálos harci-mecha gépekkel kell küzdeniük a csatatéren, melyeket Arsenal-oknak neveznek, hogy megmenthessék bolygójukat a meghibásodott mesterséges intelligencia által vezérelt robotoktól. Nézd meg a DAEMON X MACHINA – E3 2019 előzetesét, hogy bepillantást nyerj egy posztapokaliptikus világban játszódó akció dús kalandba.

 

A DAEMON X MACHINA Orbital Limitált Kiadás olyan exkluzív tartalommal érkezik, mint a 18cm magas Arsenal szobor vagy 100 oldalas artbook és kizárólag Európában és Ausztráliában less kapható. A DAEMON X MACHINA szeptember 13-án érkezik Nintendo Switch konzolra és akár már most is előrendelhető digitálisan.