CSERÉLGESS RAJZOKAT BARÁTAIDDAL AZ INGYENESEN LETÖLTHETŐ SWAPDOODLE KERETÉBEN NINTENDO 3DS KÉSZÜLÉKEKEN

Társalogj szórakoztató üzeneteken keresztül barátiddal Nintendo 3DS készülékeden az ingyenes Swapdoodle alkalmazással, ami mától elérhető a Nintendo eShop kínálatából. Az érintőkijelző segítségével a játékosok mókás rajzokat küldhetnek barátaiknak bárhonnan, és akár közkedvelt Nintendo karaktereket is megtanulhatnak megrajzolni az opcionális, fizetős Leckék keretében, melyek teljesítését követően például The Legend of Zelda vagy Splatoon rajzokkal lephetik meg ismerőseiket.

Ebben az ingyenesen letölthető alkalmazásban a játékosok az érintőkijelzőt használva rajzokat, üzeneteket készíthetnek Nintendo 3DS Friends List barátaik számára, majd a SpotPass funkcióval elküldhetik őket, így akár távoli ismerősöket is meglephetnek egy-egy rajzzal. A játékosok több panelen elterülő üzeneteket is küldhetnek és akár titkos paneleket is használhatnak, hogy drámaiabbá tegyék a hangulatot, ahogy barátjuk arra vár, hogy lassan megjelenjen új üzenete.

A művészi hajlamú játékosok további Leckéket vásárolhatnak, melyek keretében megtanulhatják, hogyan kell megrajzolni különböző Nintendo karaktereket, majd ezek elsajátítását követően megoszthatják kézzel rajzolt mesterműveiket barátaikkal is. A Leckék az olyan Nintendo sorozatokon alapuló 12 Lecke Csomag formájában vásárolhatók meg, mint az Animal Crossing, a Super Mario és a Mario Kart, valami Nikki mókás rajzai is visszatérnek, aki ismét a segítő szerepét tölti be a Swapdoodle keretében.

Ezek a Leckék megvásárolhatók Prémium Csomagok keretében, ami még többféle tintát, színt és számos Leckét tartalmazva még személyesebb üzenetek megalkotását teszik lehetővé. A Nintendo Prémium Csomag és a Szikrázó Prémium Csomag már megvásárolhatók, az újoncok pedig letölthetik az Ingyenes Kezdő Csomagot is, ami négy Leckét és egy új színt tesz elérhetővé a kezdő művészek számára. A játékosok továbbá Csomagonként egy ingyenes leckével belekóstolhatnak a Lecke Csomagok és Prémium Csomagok tartalmaiba is. Ugyan megvásárlásuk nélkül nem fogják tudni elküldeni barátaiknak a próba leckék során rajzolt alkotásaikat, de így is begyakorolhatnak egy teljes Leckét, még mielőtt megvásárolnák.

A játékosok szoftver ikonokat* is adhatnak üzeneteikhez Aktivitás Naplójuk alapján, így még kreatívabb módokon mondhatják el barátaiknak, hogy mivel játszottak mostanság, vagy ajánlhatnak számukra játékot.

Küldj mókás rajzokat barátaidnak a Nintendo eShop kínálatából ingyenesen letölthető Swapdoodle alkalmazással Nintendo 3DS készülékeden.

*Nem minden szoftver ikon kompatibilis a Swapdoodle alkalmazással.