CSATLAKOZZ MARIO BÁTOR KIS BARÁTJÁHOZ, CAPTAIN TOADHOZ EGY HATALMAS, SAJÁT KALANDBAN, A CAPTAIN TOAD: TREASURE TRACKERBEN NINTENDO SWITCH ÉS NINTENDO 3DS KONZOLOKON

Kapd magadra a hátizsákodat és a fejlámpádat, és készülj egy elbűvölő fejtörő-platformer kalandra a Captain Toad: Treasure Trackerben, ami július 13-án érkezik a Nintendo Switch és a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljaira. A játékban megjelenik a Super Mario Odyssey négy királysága is egy-egy pályaként, amiket most kicsit közelebbről is megismerhetünk az új Captain Toad: Treasure Tracker áttekintő trailerben. A játékosok, akik már tűkön ülve várják a néha kicsit ideges, de mindig bátor Captain Toaddal való találkozást, most letölthetnek egy ingyenes demó verziót a játékból – elérhető Nintendo Switch-re és Nintendo 3DS-re egyaránt.

Mint platformer játék, a Captain Toad: Treasure Tracker egy kicsit más, mint amit megszokhattunk. Először is, a kapitány nehéz hátizsákja miatt nem tudunk ugrálni – szóval ahhoz, hogy a különféle ellenségeket, csapdákat és akadályokat, amelyek minden pályán elválasztják őt az értékes Power Startól, leküzdjük, más megközelítést kell alkalmaznunk. Ahelyett, hogy csak berontanánk a pályára, előbb kicsit át kell gondolnunk Captain Toad tervezett útvonalát, és még ennél is fontosabb, hogy a változtatható kameraállás segítségével alaposan megfigyeljük a környezetet minden lehetséges szögből. Minden szint önmagában is egy kompakt, minden részletében kidolgozott apró kis makett, amit a Japánban „hakoniwa” néven emlegetett miniatűr kertek ihlettek, csak úgy, mint a Super Mario Odyssey több pályáját is. Ez azt jelenti, hogy minden pálya telis-tele van bájos részletekkel, és rengeteg elrejtett meglepetéssel, gyűjthető tárgyakkal, annak ellenére, hogy első pillantásra nagyon picinek tűnik a hely.

Több mint 70 meghódítható pályával még a legelszántabb felfedezők is hosszú ideig elveszhetnek a játék varázslatos világában. Amint az az áttekintő trailerben is látható, a pályák közül négy bónusz szint, amiket a Super Mario Odyssey helyszínei inspiráltak: a Metro Kingdom, Sand Kingdom, Cascade Kingdom és a Luncheon Kingdom. Ezek a bónuszpályák az alap játékmenet során tehetőek elérhetővé, de a Super Mario Odyssey amiibo figurák (Mario – esküvői öltözet, Peach – esküvői öltözet, Bowser – esküvői öltözet) beolvasásával is azonnal unlockolhatóak. A Toad amiibo figura beolvasásával megjelenik egy Legyőzhetetlenség Gomba, míg bármely egyéb amiibo beolvasásával egy vagy két bónusz élethez juthatunk.

 

A Captain Toad: Treasure Tracker Nintendo Switch-verziója már elérhető digitális előrendeléssel a Nintendo eShopon keresztül, / áron. A játék előrendelésével és a Nintendo Switch konzolra való előtöltésével a játékosok az elsők között lehetnek, akik kipróbálhatják a játékot a megjelenés napján 00:00-kor, július 13-án. Érdemes azt is észben tartani, hogy a digitális vásárlásokkal a kifizetett érték 5%-át megkaphatjuk Gold Pointokként, amiket aztán felhasználhatunk későbbi Nintendo Switch-játékok vagy letölthető tartalmak vásárlása során a Nintendo eShopban.

 

Csatlakozz Captain Toadhoz egy kellemesen agytornáztató kalandban a Captain Toad: Treasure Trackerben, ami július 13-án érkezik Nintendo Switch és Nintendo 3DS konzolokra. Még arra is lehetőséged lesz a játékban, hogy újra ellátogass a Super Mario Odyssey néhány helyszínére! A játék egy ingyenes demóverziója már elérhető a Nintendo eShopban.