CAPTAIN TOAD: TREASURE TRACKER – Január 9-én!

Készen álltok a kalandra? Captain Toad egészen biztosan, és nem is egyedül vág neki az ismeretlennek, mikor január 9-én megjelenik első saját játéka. Csatlakozik hozzá ugyanis a pink-hajú Toadette is, legalábbis bizonyos pályákon.

CTTT_thumb

A hagyományos videojáték-hősökkel szemben Captain Toadnak és Toadettnek nincsenek különleges képességeik – apró hőseink még ugrani sem tudnak! Ráadásul szinte mindentől félnek, de mégis eltökélten vágnak neki minden kalandnak. Sisaklámpájukkal és elszántságukkal felszerelve számos tájon, például a vadnyugaton és Goomba viziparkokon, megfordulnak, egy rejtvényt és rejtélyt nem hagyva megoldatlanul!

Amit keresnek, nem mindennapi zsákmány: a Power Star, melyet kalandjuk kezdetén Wingo, a hatalmas, kapzsi madár pimaszul lenyúl – és még Toadette-et is magával viszi! Captain Toadra és a játékosra hárul a feladat, hogy legyőzzék Wingót, visszaszerették a Power Start és Toadette-et, aki ezután játszható karakterként bemutatkozik. Összesen több, mint 70 csavaros pálya vár

Captain Toad és rejtvény-alapú pályái először a Super Mario 3D World-ben jelentek meg. A rajongók annyira megszerették a pályákat, hogy Cpt. Toad és Toadette most saját játékot kaptak! A Captain Toad: Treasure Tracker segítségével a Nintendo ismét vadonatúj játékélményt kínál, jól ismert karakterekkel.

Január 9-én indul tehát a kincsvadászat, ugyanis végre a boltokba kerül a Captain Toad: Treasure Tracker Wii U-ra!