BULIZZ BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR A SUPER MARIO PARTY-VAL, AMI EZEN A HÉTEN JELENIK MEG, KIZÁRÓLAG NINTENDO SWITCH KONZOLRA

Szedd össze a családot, és csatlakozzatok Marióhoz és barátaihoz ebben a vadonatúj partyjáték-élményben, a Super Mario Party-ban, ami ezen a héten jelenik meg Nintendo Switch konzolra. A 80 új minijátékkal és a különböző játékmódokkal ez a játék garantáltan összehozza a csapatot, és kihozza a maximumot a Nintendo Switch konzol sokoldalú és egyedi adottságaiból. Kukkants be a buliba a Super Mario Party megjelenési trailerrel a YouTube-on.

Az idei év Gamescom rendezvényén „Legjobb Családi Játék” díjat bezsebelő Super Mario Party egy színes, minden korosztályt szórakoztató játék, amit bárki könnyedén elsajátíthat, és a különböző játékmódok garantálják, hogy a móka soha ne érjen véget:

  • Mario Party: A klasszikus társasjátékmód visszatért, és jobb, mint valaha! Akár négy játékos* is versenyezhet a játékmezőkön keresztül, hogy a legtöbb csillagot gyűjtsék össze. Az újonnan hozzáadott stratégiai elemek, mint például a karakterspecifikus dobókockák, valamint a meglepő, vadonatúj minijátékok és jelenetek ráadásul bármikor a feje tetejére állíthatják az aktuális állást.
  • Toad’s Rec Room: Ezekben az egyedi, többszemélyes minijátékokban bármilyen asztalt bulihelyszínné alakíthatunk, és még TV-re sincs szükség! Egyes minijátékokban ráadásul akár két, a játékkal rendelkező Nintendo Switch konzolt is kombinálhatunk, és megduplázhatjuk a mókát!
  • Mariothon és Online Mariothon**: Játszd végig a minijátékok sorozatából álló kihívásokat barátaiddal a közelben a Mariothon során, vagy versenyezz távoli riválisokkal az Online Mariothon**-ban, akár hangalapú csevegéssel is kiegészítve a Nintendo Switch Online applikáción keresztül okoskészülékeken.
  • River Survival: Négyszemélyes kooperációs mód, amiben a játékosoknak csapatként kell összedolgozniuk és megbirkózniuk a veszélyes sodrással. Képesek vagytok célba érni, mielőtt lejár az idő?
  • Sound Stage: Rázd a Joy-Con kontrollert, és mozogj az ütemre ritmusalapú minijátékok sorozatában.

 

20 játszható karakterrel, változatos játékmódokkal, és 80 vadonatúj minijátékkal a Super Mario Party végtelen szórakozást ígér, legyél akár igazi Mario Party-veterán, akár kezdő Party-arc.

 

A Super Mario Party a legújabb játék, ami csatlakozott a Nintendo Switch konzolon elérhető szoftverek széles kínálatához. A Nintendo otthoni konzolja, amit egyedülálló módon bárhova magunkkal is vihetünk, két Joy-Con kontrollerrel is rendelkezik, amik a megvásárlás pillanatától ideálissá teszik a konzolt többszemélyes szórakozásra, így tökéletes lehetőséget nyújtva, hogy bárhol, bármikor, és bárkivel együtt élvezzük a játék örömét. Több mint 19,67 millió Nintendo Switch talált már gazdára világszerte a konzol 2017. márciusi megjelenése óta, és az azon elérhető játékok gyűjteménye mára már több száz címet tartalmaz, amik között bármilyen ízléssel és gyakorlottsággal rendelkező felhasználó megtalálhatja a számára ideális játékot, mint például a Super Mario Odyssey, a Mario Kart 8 Deluxe, vagy az egyedi építő-feltaláló játékélményt kínáló Nintendo Labo.

 

Szedd össze a családot és a barátokat, és induljon a buli a Super Mario Party-val, ami október 5-étől elérhető, kizárólag Nintendo Switch konzolon. November 23-ától kapható lesz a boltokban limitált kiadású csomagban is, ami a játék fizikai adathordozója mellett egy pár Joy-Con kontrollert is tartalmaz majd.