BAYONETTA 3, THE LEGEND OF ZELDA DLC HÍREK A GAME AWARDS DÍJÁTADÓRÓL!

A Nintendo több díjat is kapott a The Game Awards gálán, köztük a Game of the Year – azaz az Év Játéka (The Legend of Zelda Breath of the Wild), a Legjobb rendezés (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), A Legjobb Akció/Kaland Játék (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), A Legjobb Családi Játék (Super Mario Odyssey) és a Legjobb Kézikonzolos Játék (Metroid: Samus Returns) díjakat. Összesen a cég öt díjat nyert.
De nem csak ezek a Nintendoval kapcsolatos hírek a díjátadóról. A rendezvény alatt a Nintendo bejelentette, hogy a Bayonetta 3 jelenleg fejlesztés alatt van a PlatinumGames által, exkluzívan Nintendo Switch konzolra. Továbbá a népszerű Bayonetta 2, mely eredetileg Wii U exkluzív játék volt és az eredeti Bayonetta játék is – mindkettő a PlatinumGames által – megjelenik Nintendo Switch konzolra február 16-án. Két féle dobozos kiadásban lesznek kaphatóak a megjelenés napján: A hagyományos verzióban, ami a Bayonetta 2 játékkártyát tartalmazza és egy letöltő kódot a Bayonetta első részéhez, míg a speciális kiadás európai verziójában a Bayonetta 2 játékkártya, a Bayonetta letöltőkódja, egy fémtok, 22 kártya és 3 matrica lap lesz megtalálható. Továbbá a játékosok digitalis formában is megvásárolhatják a játékot a Nintendo Switch Nintendo eShopján keresztül vagy a nintendo.co.uk* oldalon.

A The Legend of Zelda: Brath of the Wild második DLC csomagjába is betekintést kaptunk, a Bajnokok Balladája letölthető tartalom rögtön a Game Awards élő közvetítés után elérhetővé vált. Ez a korábban bejelentett és vásárolható Expansion Pass második DLC csomagja, melyben a játékosokra egy új kaland vár, egy vadonat új dungeonnal, és új információkkal a játékban szereplő négy Bajnokról, továbbá egy motorbicikli is bekerült a játékba, Master Cycle Zero névvel, amivel a játékosok gyorsabban utazhatják át Hyrule hatalmas tájait, de csak az új kihívások teljesítése után. A DLC továbbá tartalmaz kilenc új ruha/páncél darabot és egy ősi kantárt, illetve nyerget. Azok, akik megvásárolják az Expansion Pass-t £17.99/€19.99 áron nem csak a Bajnokok Balladája DLC csomagot, de a korábbi Mester Kihívás DLC csomagot is letölthetik.

 

Az eseményen továbbá a “Jump Up, Super Star!” dalt is előadta Pauline eredeti énekese és szinkronhangja a Super Mario Odyssey játékból.

A Game Awards visszanézhető a http://thegameawards.com/ oldalon. További információkért pedig látogasson el a http://nintendo.co.uk –ra.

*A Bayonetta és Bayonetta 2 digitális verziói külön megvásárolhatóak lesznek a Nintendo eShopban, a Nintendo Switch konzolon. A Bayonetta vagy a Bayonetta 2 megvásárlása után a másik játékot kedvezményes áron lehet megvásárolni.