Bayonetta 2 – október 24-én, limitált kiadásban is

A legutóbbi Nintendo Directben a boszi második kalandjának számos új részletéről hullt le a lepel – például a Tag Climax kétjátékos online módról!

A legutóbbi Nintendo Direct adás izgalmas új részleteket mutatott be a Wii U-exkluzív Bayonetta 2-ből, valamint leleplezte a játék megjelenési dátumát is: a játék október 24-én kerül a boltokba! Szintén először láthattuk a Bayonetta 2 First Print Editiont, mely kizárólag Európában lesz kapható, limitált példányszámban. Ez a kiadás tartalmazza a Bayonetta 2 és a Bayonetta 1 lemezeket, az Art of Bayonetta 2 művészeti albumot, mindezt egy különleges domború bőrszerű csomagolásban, mely pontos mása a Hierarchy of Lagunának, a Bayonetta ellen harcba szálló angyalok listája – vagyis igazi gyűjtői különlegességről van szó.

A játék megjelenésekor három bolti változat lesz elérhető: a most bejelentett First Print Edition, a Bayonetta 1 és Bayonetta 2 lemezeket tartalmazó Special Edition, és a „souls edition”, amely kizárólag a Bayonetta 2 lemezt tartalmazza. Ezek mellett természetesen mindkét epizód elérhető lesz a Nintendo eShopon, ahol az egyik megvásárlása automatikusan kedvezményt ad a másikra.

Szintén újdonság, hogy az első részben korábban bemutatott cosplay ruhák a második részben is elérhetők lesznek – így például Princess Peach, Link, és Samus, valamint egy másik híres Nintendo karakter, Fox McCloud ruhája is! A Tag Climax online co-op multiplayer módban ráadásul Rodin is játszható karakterként mutatkozik be.

A Nintendo Direct adás végül kitért az olyan, már korábban érintett témákra is, mint a karakterek, a sztori, a harcmechanika, a fegyverek, a mágia, és Bayonetta híres Torture Attackjei és új Umbran Climaxe. Láthattuk a Muspelheim „kihívás szobákat”, a ranglétra rendszert, és a Halo gyűrűkért kapható tárgyakat és képességeket. Ha stílusosan akarsz végezni ellenfeleiddel, a Bayonetta 2 Nintendo Direct kötelező látnivaló – tekintsd meg YouTube oldalunkon!