AZ ÚJ INDIE HIGHLIGHTS VIDEÓ LELEPLEZTE TÖBBEK KÖZÖTT A STEAMWORLD QUEST 2019-ES ÉRKEZÉSÉT IS NINTENDO SWITCH KONZOLRA

Az új évvel az új dolgok ideje is elérkezett, így az új Indie Highlights videóból, amit a Nintendo Európa mutatott be, kiderült, hogy idén is egy sor izgalmas, független fejlesztők által készített játék érkezik a Nintendo Switch konzolra. A videóban most láthattunk először részleteket a SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech-ból, egy gyönyörű, kézzel rajzolt szerepjátékból az Image & Form Games fejlesztőitől, akik olyan, sokat méltatott játékok készítői, mint a SteamWorld Dig és a SteamWorld Dig 2. A SteamWorld Quest 2019-ben fog megjelenni, legelőször Nintendo Switch konzolra.


Tekintse meg teljes terjedelmében az Indie Highlights – 23.01.2019 (Nintendo Switch) videót, és tudjon meg többet a bemutatott játékokról a Indie Highlights Hubban a hivatalos Nintendo weboldalon.

 

A mai Indie Highlights videóban a következő játékok szerepeltek:

 

  • Használd azt, amit a sors kiosztott neked, hogy legyőzd a gonoszt a SteamWorld Quest: Hand of Gilgamechben, az Image & Form Games és a Thunderful Publishing fejlesztői által készített játékban. Ebben az innovatív szerepjátékban egy csapatnyi hőst kell egy gyönyörű, kézzel rajzolt világon keresztülkalauzolnod, út közben felépítened a saját kártyapaklidat, ami használatával legyőzheted az ellenségeket az intenzív, fordulóalapú ütközetek során. A játék a tradicionális fantasy elemeket ötvözi steampunk robotokkal, felejthetetlen élményt teremtve, ami telis-tele van szórakozással és humorral. A SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech 2019-ben jelenik meg, először Nintendo Switch konzolra.

 

  • Mágia, mítoszok és őrült kung fu akció elegyedik az Unruly Heroes-ban a Magic Design Studios-tól, ami már most is elérhető Nintendo Switch konzolra. Ezt az akciódús kalandjátékot a kínai történet, a „Nyugati utazás”, avagy a Majomkirály története inspirálta. Szörnyű teremtmények sújtják káosszal és pusztulással a földet, és a Majomkirályra és három színes társára hárul a feladat, hogy legyőzze a gonoszt. Indulj a kalandra egymagad, vagy akár barátaiddal, 4 játékos co-op módban. Sőt még kung fu képességeidet is próbára teheted másokkal szemben a helyi vagy online* PvP módban.

 

  • Álmodoztál valaha arról, milyen lehet kecskének lenni? Nos, ezen nem kell tovább törnöd a fejed, mert itt a Goat Simulator: The GOATY a Coffee Stain Publishingtól. A hihetetlen sikernek örvendő jelenség már elérhető Nintendo Switch konzolra. Ez maga a kecskeszimuláció-technológia csúcsa, ráadásul a Goat Simulator: The GOATY csomagban megtalálod a Goat Simulator-t, a Goat MMO Simulatort, a Goat Simulator: GoatZ-t, a Goat Simulator: Payday-t és a Goat Simulator: Waste of Space-t is.

 

  • A When Ski Lifts Go Wrong a Curve Digitaltól egy őrületesen szórakoztató, fizika-alapú építkezős fejtörőjáték, tele kreatív kihívásokkal, sportokkal és katasztrófákkal! Indulj a dimbes-dombos tájon, és küzdd fel magad a meredek hegycsúcsokig. Okoskodd ki a gondosan megtervezett szcenáriók megoldását, hogy minden utazó eljuthasson végcéljához. Több mint 100, igazi kihívást jelentő, előre elkészített pályával és sandbox stílusú építőmóddal azok számára, akik saját pályát alkotnának, sok-sok órányi szórakozásnak nézel elébe a lejtőkön. A When Ski Lifts Go Wrong már elérhető Nintendo Switch konzolra.

 

  • Irány a harcmező a Wargroove-ban, egy fordulóalapú stratégiai játékban a Chucklefish-től. Válassz a rengeteg különböző parancsnok közül, akik mindegyike saját „groove” támadással rendelkezik, ami akár döntő szerepet is játszhat a csaták során. A játék teljes sztorimóddal is rendelkezik, de online* és helyi többjátékos formában is játszható, akár négy fővel. Ráadásul a háború itt még nem ér véget, mivel a könnyen elsajátítható szerkesztő és testreszabó eszközök segítségével megalkothatod és megoszthatod saját térképeidet és hadjárataidat. A Wargroove február 1-én menetel be a Nintendo Switch kínálatába, és a Nintendo eShopon keresztül már most is előrendelhető.

 

  • HEAVY METAL! ZOMBIK! BÖHÖM PUSKÁK! A Double Kick Heroes a Headbang Clubtól és a Plug In Digitaltól ötvözi a lövöldözős játékokat és a ritmikus műfajt egy magas oktánszámú élményben, amihez foghatót még biztos nem láttál. Suhanj egy posztapokaliptikus romvilágon át a pokolba vezető úton, igazi csontzúzó Heavy Metal ritmusára, ami az egyetlen fegyvered a zombihordákkal szemben. Több mint 30 eredeti metálszám, sőt olyan vendégelőadók zenéi is szerepelnek a játékban, mint például a GOJIRA. A Double Kick Heroes legelőször Nintendo Switch konzolra jelenik meg 2019 nyarán.

 

  • Az Inmost egy hátborzongató hangulatú puzzle-platformer a Chucklefish fejlesztői csapatától, amiben három különböző játszható karaktert követhetünk egy sötét, összefonódó történet során. Egy ősi, elhagyott várban, amit gyönyörű pixel-art stílusban alkottak meg, szükséged lesz az eszedre és bátorságodra egyaránt, hogy megszökhess a mélyben bujkáló, árnyakba burkolózó gonosz elől. Az Inmost legelőször Nintendo Switch konzolra jelenik majd meg 2019-

 

  • Ugorj fejest egy hatalmas sci-fi kalandba a CrossCodedal, egy retro-inspirált 2D-s akció RPG-vel a Deck 13 Interactive és a Radical Fish Games csapatától. A 16 bites stílust és a gördülékeny fizikai környezetet kombinálva a gyors tempójú harcrendszer és a szórakoztató rejtvénymechanika garantáltan rabul ejt! A CrossCode 2019-ben jelenik meg Nintendo Switch konzolra.

 

  • A Forager a Humble Bundle-től egy 2D-s nyílt világú játék, amiben olyan jövőt építhetünk, amilyet csak akarunk. A játék a felfedezést, a harcot, a farmolást és az eszközgyártást kombinálja, így sok különböző játékstílust élvezhetünk, miközben kicsiben kezdve folyamatosan kibővítjük territóriumunkat, képességeinket valamint barátainkból – és ellenségeinkből – álló kapcsolati hálónkat. A Forager hamarosan érkezik Nintendo Switch konzolra.

 

A prezentációban szerepelt egy összeállítás is a független fejlesztők által készített, legemlékezetesebb játékokról, amik eddig megjelentek Nintendo Switch konzolra. Így akár most kezdi csak felfedezni a konzolra elérhető játékok hatalmas tárházát, akár tapasztalt játékos, és csak valami újdonságra fáj a foga, érdemes végignéznie a prezentációt és böngésznie az Indie Highlights Hub tartalmai között.

 

A már most is elérhető Unruly Heroes, Goat Simulator: The GOATY és When Ski Lifts Go Wrong játékokkal, a készülőben lévő SteamWorld Questtel, és további izgalmas játékok egész sorával az év folyamán, 2019 igazán akciódús évnek ígérkezik az indie játékok szerelmesei számára a Nintendo Switch konzolon.

A bemutatott játékokra vonatkozó alapinformációk:

Cím Kiadó Európai megjelenés Nintendo Switch konzolra
SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech Thunderful Publishing 2019
Goat Simulator: The GOATY Coffee Stain Publishing 2019. január 23. (már kapható)
Unruly Heroes Magic Design Studios 2019. január 23. (már kapható)
When Ski Lifts Go Wrong Curve Digital 2019. január 23. (már kapható)
Wargroove Chucklefish 2019. február 1.
Double Kick Heroes Plug In Digital 2019 nyara
Inmost Chucklefish 2019
CrossCode Deck13 Interactive 2019
Forager Humble Bundle Hamarosan

Megjegyzések:

*Az online játék közben internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznia egy Nintendo Fiókot, és elfogadnia a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz online tagság szükséges.