Az Endless Ocean Luminous ma jelenik meg Nintendo Switch konzolokra

A leendő búvárok a mai naptól egy hatalmas, víz alatti világot fedezhetnek fel, ahol a tengeri élővilág mellett rejtett kincsek és titkok is várják őket, hiszen megjelent az Endless Ocean Luminous játék Nintendo Switch konzolokon. Az Endless Ocean Luminous hangzásvilágával és békés látványvilágával pihentető játékmenetet és rengeteg befogadásra váró élményt kínál, valamint lehetőséget kínál a búvárok számára, hogy minden élőlényt, amellyel találkoznak aprólékosan katalogizáljanak.

A feltérképezetlen Veiled Sea vizeiben a játékosok a tengeri élővilág több mint 500 fajával ismerkedhetnek meg, amelyek közül néhányat kihaltnak vagy akár… mitikusnak is tartanak. A szkennelést követően egy kutatóasszisztens részletes információkkal és érdekes meglátásokkal szolgál minden egyes élőlényről. A Veiled Sea titkai minden egyes merüléssel megváltoznak. A játékosok akár új barátokra is szert tehetnek merüléseik során, ha úszótársnak hívnak egy ördögráját, vagy a palackjukon utaztatnak egy homárt.

A Nintendo Switch Online* tagok akár 30 fős csoportokban is felfedezhetik az óceánt a Shared Dives (Közös Merülések) módban. Üdvözöld búvártársaidat egy barátságos gesztussal, majd merüljetek le a mélybe, hogy megosszátok a kalandot. A sikeres merülésekkel a játékosok új búvárruha-színeket, matricákat és további gesztusokat nyithatnak meg, amelyekkel testre szabhatják búvárukat. A játékhoz a Nintendo Switch Online szolgáltatás 7 napos ingyenes próbaverziója** is jár, amellyel a játékosok a játék online funkcióit is kipróbálhatják.

A még nagyobb változatosságról az Event Dives* események – időszakosan megrendezésre kerülő tematikus merülések – gondoskodnak, amelyek lehetőséget kínálnak szokatlan látnivalók és a tengeri élővilág megtekintésére.

* Az online játékhoz Nintendo Switch Online tagság (külön megvásárolható) és Nintendo fiók szükséges. Nem érhető el minden országban. Az online funkciók eléréséhez internetkapcsolat szükséges. A felhasználási feltételek érvényesek. További információkért kérjük, látogass el a nintendo.co.uk/nintendoswitchonline oldalra

** A Nintendo Switch Online ingyenes próbaverziójának használatához Nintendo Fiók szükséges.