AZ ARMS RAJONGÓK MÁR KEZDHETNEK BEMELEGÍTENI A A KÖVETKEZŐ PARTY CRASH EVENTRE, DECEMBER 8. ÉS 11. KÖZÖTT, AHOL NINJARA ÉS MIN MIN KARAKTERÉT IS PRÓBÁRA TEHETIK KIEMELT HARCOSOKKÉNT

Beköszöntött a tél, ám az akció épp most kezd forrósodni, amikor a Party Crash újfajta káoszt hoz az ARMS, a színes, mozgásvezérelt Nintendo Switch verekedős játék világába. A Party Crash, az online* event, ami során a játékosok gyorsan cserélődő összeállítású csapatokban mérkőznek meg egymással, egyik a számos új funkciónak, amivel az ARMS júniusi megjelenése óta bővült.  A következő Party Crash event során Ninjara és Min Min kerülnek kiemelt harcosokként a reflektorfénybe. Az esemény december 8-án, pénteken 10:00-kor kezdődik magyar idő szerint, és december 11. hétfő 10:00-ig tart.

Miről szól a Party Crash event?

Ez egy időkorlátos online event, ami ideiglenesen a Party Match opció helyébe lép a játékban. Az ARMS rajongói ilyenkor a világ minden tájáról csatlakozhatnak, és részt vehetnek gyorstempójú, rövid ütközetekben, amik során pontokat szerezhetnek, hogy emeljék Lab Level szintjüket (ez egy különleges, Party Event-mérce, ami az esemény során mutatott teljesítményüket méri). Az event végén minden játékos, aki részt vett a mérkőzésekben, játékbeli fizetőeszközzel és kitüntetésekkel gyarapodik a Lab Leveltől függően, amit a három nap során elért. Ez egy nagyszerű lehetőség néhány csinos kis jutalom besöprésére!

Mi a helyzet a kiemelt harcosokkal?

Minden Party Crash során lesz két olyan karakter, akik a versenyen belül egymás ellen is versenyeznek. Ha a két karakter valamelyikével játszol, extra pontokat szerezhetsz Lab Level szinted emeléséhez, és a kitüntetések is, amiket megszerzel bizonyos szinteken, az általad többet használt karakterhez fognak kötődni. De mi van akkor, ha a kedvenc karaktered nincs a kiemelt harcosok között ezúttal? Semmi gond, hiszen mindig teljesen szabadon választhatsz a karakterek között!

Ki az a Ninjara és Min Min?

„A lopakodás tanulmányozója”, Ninjara egy trükkös harcos, aki szeret gyorsan ütni és gyorsan felszívódni, mire az ellentámadás megérkezne. Jelenleg a Nindzsa Egyetemen tanul, és az ARMS nagydíj a diplomamunkája része. Nindzsucu technikáinak hála képes egy villanás alatt köddé válni és bolondot csinálni ellenfeleiből!

„A ramen bombázó”, Min Min a híres Mintendo Noodle házból származik, és csípős rúgótechnikájával képes elhárítani ellenfele támadásait. Tüzes személyisége és különleges külseje – tálszerű sapkájával és tésztakarjaival – teszik feledhetetlenné. Ám véletlenül se tévesszen meg vicces kinézete, harci technikája egyáltalán nem nudli, hiszen ha feltölti támadását, bal karja átváltozik, és a sárkány erejét szabadítja el!

Hogyan hozhatom ki a legtöbbet a Party Crash eventből?

Amellett, hogy minél több harcban részt veszel, még a jutalmaidat is gyarapíthatod néhány módszerrel. Először is, lesznek ARMS karok, amik növelik a megszerzett pontok számát, ha azokkal szerelkeztél fel. Viszont ez 15 percenként változik, hogy melyik karokra igaz, szóval próbálj ezekkel a cserékkel lépést tartani! Ráadásul rendszeresen indulnak majd bónuszperiódusok is, amik különleges szabályokat vagy játékmódokat léptetnek érvénybe, például a „One Hit Wonder”, ami alatt minden meccs egyetlen kiütéssel dől el, vagy a „SO MUCH RUSH”, amiben a Rush mérce végig teljesen fel lesz töltve. Minden pont, amit ezek alatt a bónusz periódusok alatt szerzel, többszörösét éri, szóval tedd oda magad 100%-osan! A bónusz karok és periódusok beosztásáról az egész eventre vonatkozóan egy hasznos kis képernyőn is tájékozódhatsz a játékon belül. Légy felkészült és felKÉZült!

 

Ráadásul ez lesz az első Party Crash event, amiben a játékosok az új karaktert, Springtront is használhatják, aki a legutóbbi frissítéssel került a játékba, november 30-án.

További közelebbi részletekért az ARMS-szal és az egyre bővülő karaktergárdájával kapcsolatban keresd fel a hivatalos ARMS weboldalt!

A trükkös Ninjarát vagy a tüzes Min Mint fogod támogatni? Vagy csak egyszerűen betoppansz a partiba, és besöpröd a jutalmakat? Bármi legyen is a terved, ne felejts el bejelentkezni a legújabb ARMS Party Crash eventbe december 8-án, pénteken, 10:00-kor (CET)!