Az Another Code: Recollection ma jelenik meg Nintendo Switch konzolokra

A mai napon a játékosok egy rejtélyes kalandra indulhatnak az Another Code: Recollection gyűjteménnyel, Nintendo Switch konzolon. Csatlakozz Ashley-hez – a fiatal árvához – röviddel azután, hogy levelet kapott halottnak hitt apjától. A levél rejtélyek láncolatát indítja el, és a válaszokat kereső lányt a titokzatos és távoli Blood Edward-szigetre vezeti. Kivel vagy mivel fogsz találkozni a másik oldalon? Vess egy közelebbi pillantást a címre a legújabb Another Code: Recollection (Nintendo Switch) trailer segítségével, amelyből további részleteket tudhatsz meg a játékról.

Az Another Code: Recollection két továbbfejlesztett misztikus kalandot tartalmaz – az Another Code: Two Memories és az Another Code: Journey into Lost Memories játékokat. Tárd fel a múltat, és ismerd meg az eltitkolt igazságot a két játékban, amelyek felújított látványvilággal, teljesen felfedezhető környezettel, új szinkronhangokkal, rejtvényekkel és zenével várnak. A játékokba egy opcionális tipp- és navigációs rendszer is került, amely segít azoknak a játékosoknak, akiknek egy kis segítségre van szükségük a rejtélyek megoldásához és annak kitalálásához, hogy merre menjenek tovább és mit tegyenek legközelebb.

Az ingyenes demó már elérhető a Nintendo eShop kínálatában. A demó az Another Code: Recollection két játéka közül az első játék, az Another Code: Two Memories kezdő fejezetét tartalmazza. A demó lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mentett állásukat átvigyék a teljes játékba.