AZ ANIMAL CROSSING: NEW HORIZONS NINTENDO SWITCH KONZOLRA MÁR KAPHATÓ

Eljött az idő, hogy létrehozd saját lakatlan szigetedet – bárhol és bármikor. Az Animal Crossing: New Horizons játékban, ami mától kapható Nintendo Switch konzolra, a játékosok egy lakatlan szigeten kezdhetnek új életet, ahol megteremthetik saját édenkertjüket, miközben felfedeznek, alkotnak és egyedivé teszik szigetlakó életüket.

Az Animal Crossing: New Horizons – Your island, your life! (Nintendo Switch) előzetes bemutatja, hogyan kezdj új életet a szigeten, és hogy mennyiféle változatos tevékenységgel foglalkozhatsz, mint például egy sátor felállítása, eszközök barkácsolása, személyre szabás, felfedezés és találkozás az új és visszatérő állatkákból összeálló lakóközösséggel.

A megjelenést követően ingyenes frissítéseket adunk ki folyamatosan a játékhoz, melyekkel szezonális tartalmakkal egészítheted ki élményeidet. Az első frissítés, ami már meg is jelent, hozzáadja a játékhoz a „Bunny Day” eseményt áprilisban. A szoftverfrissítéssel az online funkciók* használatának lehetősége is bekerül a játékba Nintendo Switch Online tagok számára.

 

Akár online* játszol, vagy más jelenlevőkkel**, a szigetlakó élet mókásabb társaságban. Az Animal Crossing: New Horizons játékban akár nyolc játékos is élhet egy közös szigeten. Party Play játékmódban a lakók csoportot alkothatnak három másik társukkal, és közösen, egy időben fedezhetik fel a közös szigetet ***. Akár nyolc játékos is játszhat közösen helyi vezeték nélküli, vagy online play* játékmódban.

 

Anélkül is, hogy repülőre kellene pattannod, találkozhatsz bájos lakókkal, akik mind egyedi személyiséggel rendelkeznek, és saját életüket élik a szigeten. Ismerős arcok, mint Tom Nook, Timmy és Tommy segítenek majd, és szolgálataikkal hozzájárulnak a kis közösség fejlődéséhez, bútorozástól kezdve dekoráláson és fejlesztésen át egészen tárgyak tervezéséig és dizájnolásáig.

 

Nintendo Switch Online tagok a NookLinket is használhatják, ami a Nintendo Switch Online applikáció része, és segítségével Egyedi tervek QR-kódját lehet beolvasni okostelefonnal korábbi játékokból, az Animal Crossing: New Leaf és az Animal Crossing: Happy Home Designer-ből, majd letölteni azokat az Animal Crossing: New Horizons játékba. Ha online csatlakozol, még beszélgethetsz is barátaiddal, akiknek szintén megvan az Animal Crossing: New Horizons, a Nintendo Switch Online okostelefon-applikáción keresztül, a telefont billentyűzetként használva, vagy hangalapú csevegéssel.

 

Azok az Animal Crossing: Pocket Camp játékosok, akik összekötik Nintendo Fiókjukat a játékkal, különleges ajánlatban részesülnek az Animal Crossing: Pocket Camp-ben. Egy letölthető kódot is kapnak, amit a Nook Stopban válthatnak be a Resident Services épületben, az Animal Crossing: New Horizon játékon belül, és cserébe értékes tárgyakat kapnak. További információkért látogass el a https://ac-pocketcamp.com/en-GB/site/horizons

weboldalra.

 

Az Animal Crossing: New Horizons már kapható Nintendo Switch konzolra. A játék kompatibilis mind Nintendo Switch, mind Nintendo Switch Lite konzolokkal. Ráadásul a játék mellett a mai napon jelenik meg egy tematikus hordozó táska is a Nintendo Switch és Nintendo Switch Lite konzolokhoz, amit az Animal Crossing vizualitása inspirált.

 

Az Animal Crossing: New Horizons játékkal kapcsolatos további információkért látogass el a https://www.nintendo.co.uk/animalcrossingnewhorizons weboldalra.

 

Az Animal Crossing: New Horizons már kapható. Egy új előzetes bemutatja a sokféle tevékenységet, amit a szigeten végezhetsz, és a színes állatseregletet, akikkel találkozhatsz a játékban. Az első szoftverfrissítést is kiadták a játékkal, ami tartalmazza a „Bunny Day”-t áprilisra.