ALKOSD MEG SAJÁT SUPER MARIO VILÁGODAT AZ INGYENES FRISSÍTÉSSEL A SUPER MARIO MAKER 2 JÁTÉKHOZ

Április 22-én ingyenes frissítés jelent meg a Super Mario Maker 2 játékhoz Nintendo Switch konzolon, ami a World Maker játékmóddal bővíti a szoftvert, valamint rengeteg új tartalmat és funkciót elérhetővé tesz. Nézd meg a Super Mario Maker 2 – World Maker játékmód, a Koopalingek és új pályarészek! előzetest, és pillants bele az elsők között a frissítés tartalmába.

A World Maker játékmódban összefűzhetsz több általad elkészített pályát is egyetlen térképen, melyen az ösvény a kezdőponttól a kastélyig vezet. A térkép kinézete is személyre szabható. Akár nyolc. Akár nyolc világot megalkothatnak, összesen 40 pályával, így létrehozva saját, mini Super Mario játékukat, amit meg is oszthatnak másokkal*.

Mit gondolsz, a World Maker játékmódon kívül ki bukkan még fel a Super Mario Maker 2 játékban? Hát a Koopalingek! Mind a hét bajkeverő, a saját mozgásmintáival, hozzáadható a saját készítésű pályákhoz. Más ellenségek is bekerültek a játékba, így például a kulcskergető Phanto, vagy a felhúzós Mechakoopák.

További power-upok és pályaelemek is érkeznek a Super Mario Maker 2 játékba az ingyenes frissítés részeként. Ezek között található az SMB2 gomba, ami átváltoztatja Mariót és barátait Super Mario Bros. 2es formájukba, és lehetővé teszi számukra, hogy felvegyenek és eldobjanak ellenségeket – akárcsak a játékban. A Super Mario Bros. 3-ból kölcsönzött békajelmezzel Mario könnyedén úszhat a víz alatt, sőt még a felszínén is futhat. További power-upok a Power Balloon, ami először a Super Mario Worldben mutatkozott be, a Super Acorn a New Super Mario Bros. U-ból, és a Boomerang Flower a Super Mario 3D Worldből. Ugyanabból a játékból érkezett az ötféle kiegészítő, mint a Cannon Box és a Propeller Box.


Ráadásként egy további nagyszerű hír a of Mario Kart Tour rajongóinak: Builder Mario és Builder Toad is csatlakoznak a versenyzőkhöz a Mario Kart Tour játékban, amely okoskészülékeken érhető el. A Trick Tour ideje alatt, április 22. 08:00 CEST és május 6. CEST között, a játékosok megszerezhetik ezeket a védősisakos sofőröket, és használhatják a versenyek során, hogy jutalmakat szerezzenek és barátokat hívjanak ki online multiplayer meccsekben.

Április 22-étől letölthető az utolsó frissítés a Super Mario Maker 2 játékhoz Nintendo Switch konzolon. Tartalmazza a World Maker játékmódot, amivel a játékosok most először megalkothatják saját világuk térképét, de a játék rengeteg új pályaelemmel is bővül, köztük új ellenségekkel és power-upokkal is.  

Megjegyzések:

*Internetkapcsolat szükséges az online játékhoz. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes szolgáltatások lehet, hogy nem minden országban elérhetőek. Egyes szolgáltatásokhoz előfizetés lehet szükséges. A fizetős online szolgáltatások elérhetősége földrajzi elhelyezkedéstől függően korlátozott lehet.