A SUPER MARIO RUN DECEMBER 15-ÉN JELENIK MEG iPhone ÉS iPad KÉSZÜLÉKEKRE

Mindenidők legikonikusabb videojáték hősének első mobilos szereplése december 15-én veszi kezdetét iPhone és iPad készülékeken. A Super Mario Run ingyenesen letölthető lesz az App Store áruházából, a játékosoknak pedig lehetősége lesz megismerkedni a játék három módjának elemeivel. A játék letöltését követően egy egyszeri, 9.99 eurós vásárlással korlátlan hozzáférés szerezhető a három játékmód összes tartalmához.

A Super Mario Run az iOS 8.0 vagy újabb rendszerű iPhone, iPad és iPod Touch készülékekkel kompatibilis. December 15-én a játék 151 országban lesz elérhető. A Super Mario Run támogatott nyelvei: angol, japán, német, francia, spanyol, portugál, olasz, holland, orosz és tradicionális kínai.

A Super Mario Run az első, kifejezetten mobil eszközökre fejlesztett Super Mario Bros. játék. A játékban Mario magától fut előrefelé, a játékosnak pedig érintéssel kell átugrania vele az akadályokat, elkerülni az ellenfeleket és sikeresen elérni a pálya végén lévő zászlórudat.

További információkért a Super Mario Run játékról és előregisztráláshoz látogass el az alábbi oldalra: https://supermariorun.com/en/index.html