A SPLATOON 3 ÚJ, MÉG FRÖCSKÖLETLEN TERÜLETEKET HÓDÍT MEG 2022-BEN, AMIKOR MEGJELENIK NINTENDO SWITCH KONZOLRA

A legújabb Nintendo Direct prezentációban a Nintendo több mint 30 játékot mutatott be, amelyek a Nintendo Switch konzolcsaládra érkeznek – melyek közül több már idén nyáron megjelenik! Az 50 perces bemutató fénypontja a Splatoon 3 bejelentése volt, a sorozat új darabja 2022-ben érkezik a Nintendo Switch konzolra.

A teljes Nintendo Direct videó megtekintéséhez látogass el a www.nintendo.co.uk/nintendodirect weboldalra.


A Nintendo Direct videó további fontos hírei között volt Pyra/Mythra bemutatkozása is a Xenoblade Chronicles 2 játékból, mint a legújabb játszható DLC-harcosok, akik csatlakoznak a Super Smash Bros. Ultimate kínálatához – a Fighters Pass Vol. 2 hat új harcosa közül ez már a negyedik. A Nintendo Switch további játékbejelentései között szerepelt továbbá a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, amely új irányítási lehetőségekkel érkezik; a Mario Golf: Super Rush, a Mario Golf sorozat legújabb része új játékmódokkal és mozgásvezérlőkkel; valamint a Miitopia, egy testreszabható Mii karakterekben gazdag játék, amellyel személyre szabhatod saját kalandodat.

 

A gazdagon megpakolt Nintendo Direct prezentáció számos izgalmas játékleleplezést tartalmazott, köztük volt a Project TRIANGLE STRATEGY (munkacím), a SQUARE ENIX új taktikai szerepjátéka; a Fall Guys: Ultimate Knockout, amely a korona megszerzésének kihívása elé állítja a játékosokat; a Star Wars: Hunters, egy ingyenesen játszható online multiplayer játék, amely a Star Wars™: A Jedi visszatér és a Star Wars ™: Az ébredő Erő eseményei között játszódik; a World’s End Club a Danganronpa sorozat készítőitől; A DC Super Hero Girls: Teen Power, az animációs tévésorozat alapján készült akciójáték; valamint a nagy sikerű Hades fizikai kiadása.

 

A videóban kiemelt hírek közül:

  • Splatoon 3: A Splatoon sorozat ezen új játékában magad mögött hagyod Inkopolis városát, és egy új régió felé indulsz: a Splatlands meghódítása lebeg szemed előtt. Központja egy új város, ahol harcedzett Inkling és Octolings lények sokasága gyűlik össze: ez Splatsville, más néven „a káosz városa”. A Splatoon 3 rengeteg új funkciót vezet be az akció-lövöldözős sorozatba, köztük olyan fegyvereket, mint az íjfegyver, testreszabási lehetőségeket és új mozgási képességeket, amelyek fokozzák a visszatérő 4-vs-4 bandaháborúk hangulatát. További információk a 2022-ben a Nintendo Switch konzolra érkező, teljes értékű folytatásról a jövőben derülnek ki.
  • Pyra/Mythra csatlakozik a Super Smash Bros. Ultimate csapatához: Eredetileg a Xenoblade Chronicles 2-ben szerepelt, mint a főszereplő, Rex „kettő az egyben” partnere: Pyra/Mythra márciusban ébred fel újra, a legújabb DLC harcosként, aki csatlakozik a Super Smash Bros. Ultimate* játékhoz. Pyra/Mythra a Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 részeként érkezik, amely magában foglal más DLC harcosokat is, mint Min Min az ARMS-ból, Steve & Alex a Minecraftból, Sephiroth a FINAL FANTASY VII sorozatból, valamint két, még be nem jelentett harcos. További információk Pyra/Mythra mozdulatkészletéről, valamint a pontos megjelenési dátumról a jövőben derülnek ki.
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword HD: Az eredetileg 2011-ben, Wii-re kiadott játék, ami a legkorábbi történet a sorozat idővonalában, és még maga a Master Sword létrehozása is szerepel benne – a The Legend of Zelda: Skyward Sword most a Nintendo Switch konzolra érkezik, a javított framerate és a grafika fejlesztések mellett simább és intuitívabb irányítással, mint valaha. A játék ezen továbbfejlesztett verziója 60fps képernyőfrissítéssel fut, és te döntheted el, hogy a két Joy-Con kontroller használatával, mozgásérzékeléssel játszol, az eredetihez hasonlóan, vagy az új, csak gombok általi irányítást veszed igénybe a Nintendo Switch Pro kontrolleren, hordozható játékmódban vagy a Nintendo Switch Lite Egy új, tematikus Joy-Con kontrollerpár is megjelenik a játék mellett: a jobboldali Joy-Con kontrollert a Master Sword, míg a bal kontrollert a Hylian Shield motívuma díszíti. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, most először lesz elérhető holland/orosz lokalizációval, és a tematikus Joy-Con kontrollerekkel együtt július 16-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra. A játék röviddel a prezentáció után előrendelhetővé válik a Nintendo eShopon keresztül.
  • Mario Golf: Super Rush: A Mario Golf sorozat legújabb része idén jelenik meg Nintendo Switch konzolra. A Mario Golf: Super Rush játékban a Gomba Királyság ismerős karaktereinek társaságában élvezheted a golfot különböző festőien gyönyörű pályákon. A Mario Golf: Super Rush több helyi** és online többszemélye játékmódot is tartalmaz***, beleértve a Speed Golf módot is, amellyel ugyanabban az időben tehetitek meg a kezdőütést, és szaladhattok a gyepen a labda után. A játék egy Story módot is tartalmaz, aminek főszereplője saját Mii karaktered, aki a gomba királyság karaktereivel játszhat együtt, versenyezhet golfkihívásokban, és szerezhet tapasztalati pontokat statisztikáinak fejlesztéséhez. Még mozgásvezérlést is használhatsz a Joy-Con kontrollert golfütőként tartva. A pálya június 25-én nyitja meg kapuit a játékosok előtt. A Nintendo eShopban már előrendelhető a játék.
  • Project TRIANGLE STRATEGY (munkacím): Ebben a játékban, ami folytatja a Square-Enix legendás taktikai RPG játékainak sorozatát, különböző terepmagasságokban zajlanak a csaták. A karakter támadási tartományát helye és felszerelt fegyvere határozza meg, így elengedhetetlen a csatatér felmérése akció előtt. Ezenkívül a döntéseid befolyásolják, ahogy a történet kibontakozik, és hogy milyen karakterek csatlakoznak ügyedhez. A Project TRIANGLE STRATEGY (munkacím) kizárólag Nintendo Switch konzolra jelenik meg 2022-ben. A játék ingyenes demója mától letölthető a Nintendo eShopban a Nintendo Switch konzolon.
  • Fall Guys: Ultimate Knockout: Maradj talpon a végsőkig! A nagysikerű partyjáték, ahol 60*** játékos versenyez, ugrálva, futva, lökdösődve a győzelemért. Ugorj bele a nevetséges kihívások sorozatába, és az őrületes akadálypályákba, ellenfelek tömegével, akik mind abban reménykednek, hogy átcsusszanhatnak az eszeveszett verseny következő körébe is. Válts a kompetitív free-for-all és a kooperatív kihívások között – utóbbi esetén a vesztes csapat egésze kiesik! Megvan benned, ami a korona megszerzéséhez kell? A Fall Guys: Ultimate Knockout ezen a nyáron jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • Star Wars: Hunters: A Star Wars: Hunters™ a galaxis izgalmas arcát mutatja be egy csapatalapú, online multiplayer élményen keresztül. Építs osztagot egyedi és teljesen új Star Wars™ karakterekből, a merész Fejvadászoktól a Felkelés hőseiig és a Birodalmi rohamosztagosokig. Nézz szembe más csapatokkal arénákban, amik a Star Wars™ ikonikus helyszíneit idézik. A Star Wars: Hunters™, ami a Star Wars™: A Jedi visszatér és a Star Wars™: Az ébredő Erő eseményei között játszódik, ingyenesen elkezdhető játékként 2021-ben jelenik meg.
  • MONSTER HUNTER RISE: Az új Rampage történeteseményben a MONSTER HUNTER RISE játékban a vadászoknak csapatot kell alkotniuk, hogy a Kamura falut ostromló szörnyhadat megfékezzék. Mint azt korábban bejelentették, azok, akik szeretnének teljesen elmerülni a MONSTER HUNTER RISE élményben, most megvásárolhatják a Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition hardververzióját is, ami a MONSTER HUNTER RISE játék letöltőkódjával csomagban érkezik, a Deluxe Kit DLC és bónusztartalom kíséretében. A csomag a játékkal egy időben, március 26-án jelenik meg. Ugyanezen a napon a Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE Edition is elérhetővé válik, amit Magnamalo, a játék ikonikus szörnyének motívuma díszit.
  • Miitopia: Indulj egy kacagtató kalandra barátaiddal, családoddal, vagy bárkivel, akivel szeretnél, és győzd le az arclopó Sötét Nagyurat. Miitopia játékában személyre szabhatod kalandodat a Nintendo Switch konzolon, megalkothatod, és saját képedre formálhatod Mii karakteredet, vagy valaki másét, és elindíthatod életük fantasy-kalandjára a figurákat. A kiterjesztett személyreszabási lehetőségekkel – mint a parókák és a smink – a Miitopia világában csinosabbá teheted karaktereidet, mint valaha. Ráadásul még most egy ló társad is lehet. Ha közel kerültök egymáshoz, segítő kezet – vagyis patát – tud nyújtani neked a csatákban. Melyik Mii karakterek lesznek a szövetségeseid… és ki lesz a Sötét Nagyúr? A szórakoztató Miitopia élmény május 21-én startol a Nintendo Switch konzolon. Röviddel a prezentáció után indul el az előrendelés lehetősége a Nintendo eShopon keresztül.
  • Knockout City: Alkossatok csapatot, és mérkőzzetek meg a rivális bandákkal a Knockout City™ játékban, ahol epikus kidobósháborúk döntenek a csapatalapú, multiplayer meccsekben. Dobj, kapj el, passzolj, térj ki, és domináld ellenfeleidet kidobós labdajátékban a Knockout City megjelenésekor Nintendo Switch konzolra, május 21-én.
  • DC Super Hero Girls: Teen Power: A népszerű Cartoon Network sorozaton alapuló játékban a sok-sok klasszikus DC szuperhősnő egyikeként, Batgirl, Supergirl vagy Wonder Woman tinédzser énjeként kell megbirkóznod a középsuli kihívásaival, és egyszerre megmentened a várost is. Minden szuperhős saját különleges képességekkel rendelkezik, mint például a repülés vagy a kütyük, amiket csatákban használhatnak. Fedezd fel kamasz alteregód képében Metropolis utcáit, mutogasd szelfijeidet Superstapost oldaladon, vagy építsd újra a város lepusztult részeit. A DC Super Hero Girls: Teen Power június 4-én érkezik Nintendo Switch konzolra. A prezentációt követően elérhetővé válik az előrendelés lehetősége a Nintendo eShopban.
  • Famicom Detective Club: The Missing Heir / Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind: Most először érkezik Európába Japánból két mély vágás, lokalizált angol szöveggel, és teljesen modernizálva Nintendo Switch konzolra****. Fordulatok és dráma várnak minden sarkon, ezekben a feszültségekkel teli játékokban. Fedezd fel a halálos igazságot a Famicom Detective Club: The Missing Heir és a Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind játékokban, amik csomagban érkeznek a Nintendo eShopba május 14-én. Az előrendelés lehetősége mától nyitott a Nintendo Switch konzolon, a Nintendo eShopon keresztül.
  • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition: Készítsd a juice-ágyúkat, vár a csata a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition játékban – a világ legbolondosabb lövöldőzős játékában! Állj össze három barátoddal, és szórakozzatok együtt a Giddy-parkban, vagy vesd bele magad a 8 vs 8 multiplayer bandaháborúkba. Csatázz egyedül, vagy online multiplayerben*** a növény a zombi ellen konfliktusokban, amik elvezetnek Neighborville határáig és vissza. A in Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition március 19-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Az előrendelés mától elérhető Nintendo Switch konzolon a Nintendo eShopon keresztül.
  • Apex Legends: Ez az ingyenesen játszható***** battle royale egyre növekvő versenyzőgyűjteménnyel, stratégiai harcokkal, cross-platform elérhetőséggel és sok mással büszkélkedhet. Hogy a játék legendás megjelenését méltóképpen megünnepelhessék, minden Nintendo Switch játékos kap egy új Legendary Pathfinder skint, és 30 ingyenes pályát a Season 8: Mayhem Battle Pass-hoz. Ráadásul a megjelenést követő első két hétben dupla XP-t szerezhetsz, ha Nintendo Switch konzolon játszol. Harcolj a vagyonért, a hírnévért és a dicsőségért az Apex Legends játékban, ami március 9-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • Legend of Mana: A kedvelt JRPG klasszikus a SQUARE ENIX csapatától, a Legend of Mana teljesen remasterelt HD grafikával, újrahangszerelt zenével, és további új funkciókkal érkezik Európába. Éld át a Legend of Mana kortalan történetét amint megjelenik Nintendo Switch konzolra június 24-én.
  • Outer Wilds: Az elismert és díjnyertes Outer Wilds játékban az Outer Wilds Ventures űrprogram legújabb résztvevőjeként, a különös, mindig változó naprendszer rejtélyeire keresed a választ. Vezess egy űrhajót, és látogass meg bolygókat, ahol egy elpusztult, egykor fejlett civilizáció nyomaival találkozhatsz, olyan helyszíneken, amik változnak az idő múlásával. Derítsd ki, és rakd össze a rejtély darabjait az időhurok végetérte előtt, amikor az Outer Wilds idén nyáron megjelenik Nintendo Switch konzolra.
  • SAMURAI WARRIORS 5: Az átdolgozott karakterdizájnnal és az élénk, illusztrált művészi stílussal büszkélkedő SAMURAI WARRIORS 5 játékkal belevetheted magad a Szengoku-korba, ahol Oda Nobunaga és Akecsi Micuhide a főszereplők. A játék egy kardcsapással bevágja magát a Nintendo Switch konzolodra idén nyáron.
  • World’s End Club: A kultklasszikus Danganronpa és a Zero Escape sorozat alkotóitól most egy olyan játék érkezik, ahol az életedért kell harcolnod… szó szerint! Te és 11 társad, a Go-Getters Club tagjai, elindultok egy lenyűgöző kalandra Japánban, ahol egy olyan élményben lehet részetek, ami az oldalirányban haladó pályák izgalmait kombinálja lebilincselő történettel. Miközben hazafele igyekszel Tokióba, olykor egyedül, olykor csapatban kell legyőznöd kihívásokat és szörnyeket, amik utadba állnak. A World’s End Club május 28-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • Animal Crossing: New Horizons + Super Mario Bros. 35th évforduló: A Super Mario Bros. születésnapja által inspirált tárgyak érkeznek az Animal Crossing: New Horizons játékba*******. Ismerős itemek, mint a Super Mushroom és a „?” blokk megrendelhetővé válnak bútorelemekként a játékban, így bárhova lehelyezheted őket a szigeteden. Sőt több Warp Pipe-ot is elhelyezhetsz, amik segítségével könnyen utazhatsz a sziget távoli pontjai között. Az új Super Mario Bros.-tematikájú tárgyak március 1-étől lesznek elérhetőek egy február 25-én megjelenő, ingyenes frissítést követően az Animal Crossing: New Horizons játékban.
  • Hyrule Warriors: Age of Calamity: Bővítsd ki küldetésedet, hogy megmentsd Hyrule világát a közelgő letölthető tartalmakkal, amik két hullámban érkeznek a Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass kínálatában. Az újonnan hozzáadott karakterek, pályák és még sok újdonság már úton van: az első hullám júniusban, a második novemberben érkezik. A játékosok, akik megvásárolják az Expansion Pass-t a Nintendo eShopban £17.99 / €19.99-ért, mindkét DLC pakkot megjelenésük pillanatában megkapják. Ráadásul további, játékbeli fegyverekkel és öltözetekkel is gazdagodhatnak május 28-ától, vásárlási bónuszként. Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass röviddel a prezentáció után elérhetővé válik megvásárlásra.
  • Ghosts ’n Goblins Resurrection: A bátor lovag, Arthur bőrébe bújva forgathatsz fegyvereket, varázsolhatsz és használhatod képességeidet szörnyekkel csatázva a Démon Birodalom helyszínein. Most először a sorozat történetében a helyi co-op játék lehetősége is adott. Segíts Arthurnak küldetésében a három támogató karakter egyikével: Barry a védekezésben, Kerry az utazásban, Archie pedig hidakkal segíthet. A Ghosts ’n Goblins Resurrection február 25-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Az előrendelés lehetősége már elérhető.
  • Capcom Arcade Stadium: A Capcom arcade klasszikusai érkeznek Nintendo Switch konzolra a Capcom Arcade Stadium részeként. Tekerd vissza a játékmenetet, állítsd be a sebességet vagy a nehézséget, és válassz sokféle megjelenítési opció közül, hogy újra átélhesd a múlt édes arcade élményeit. Szerezd meg a 1943 – The Battle of Midway játékot ingyen, vásárolj játékcsomagokat, vagy a különálló Ghosts ‘n Goblins kiegészítőt, hogy továbbépítsd a kollekciódat. A Ghosts ‘n Goblins Resurrection február 25-ei megjelenése előtt az eredeti Ghosts ‘n Goblins kiegészítő ingyenesen elérhető lesz a Capcom Arcade Stadium részeként. A megjelenést követően a Ghosts ‘n Goblins kiegészítő külön vásárolható lesz, vagy a Capcom Arcade Stadium all-in csomag részeként. Éld át a múlt élményeit, amint megjelenik a Capcom Arcade Stadium – helyi co-op móddal – a Nintendo Switch konzolra a mai nap folyamán.
  • No More Heroes 3: Travis Touchdown, a durva Beam Katana-forgató orgyilkos bőrébe bújva küzdheted fel magad a szuperhős-ranglétra csúcsára a bajnokságon, és mentheted meg a világot. De várj… űrlényekkel is harcolnod kell?! Az új, és továbbfejlesztett Death Glove használatával rengeteg halálos képességhez férhetsz hozzá, amelyeket személyre szabhatsz és javíthatsz minden mérkőzés előtt. A No More Heroes augusztus 27-én landol a Nintendo Switch konzolon.
  • Neon White: A Neon White egy villámgyors FPS játék, amiben a Mennyországban kell démonokat irtanod. White vagy, egy orgyilkos, akit a Pokolban személyesen választottak ki, hogy más démonvadászokkal versengve elnyerhesse jutalmát, a lehetőséget, hogy a Mennyekben élhessen. Viszont a többi vadász is ismerősnek tűnik… csak nem ismerted őket egy előző életben? A Neon White, amit a Donut County alkotója fejlesztett, 2021 telén jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • BRAVELY DEFAULT II: Mentsd meg a kristályokat és Excillant kontinensét négy új Fény Hőse segítségével! Még a játék február 26-ai megjelenése előtt nézd meg az új TBA előzetest. Ráadásul egy ingyenes demót is kipróbálhatsz a BRAVELY DEFAULT II játékból, ami már elérhető a Nintendo eShopban.
  • Tales from the Borderlands: Térj vissza Pandora könyörtelen világába a Tales from the Borderlands játékkal. A Nintendo Switch verzió mind az öt epizódot tartalmazza, telis-tele klasszikus Borderlands karakterekkel és humorral. A gengszterek, rablóvezérek és Vault Hunterek csak egy része az akadályoknak, amikkel találkozhatsz ebben választás-alapú, elbeszélésszerű kalandban, ami március 24-én jelenik meg.
  • Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse: Az Aspyr akciójátékának visszatérő részében felépítheted saját zombihordádat, és bosszút állhatsz a városon azzal, hogy az embereket élőhalott szövetségeseiddé változtatod. A Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse március 16-án rágja be magát a Nintendo Switch konzolra. Az előrendelés már elérhető a Nintendo eShopban.
  • Hades: A több Game of the Year díjjal is kitüntetett Hades fizikai kiadást kap a Nintendo Switch konzolon. Ez a fizikai verzió néhány szórakoztató extrával együtt érkezik, köztük a Hades Original Soundtrack PC-s letöltési kódjával valamint egy 32 oldalas, színes karakter-gyűjteménnyel, amely a játék színes szereplőgárdájának – isteneinek, szellemeinek és szörnyeinek – portréit tartalmazza. És ne feledkezzünk meg magáról a játékról sem, amely sok-sok órányi izgalmas akciót kínál, lenyűgöző történettel ötvözve. A Hades fizikai változata március 19-én startol.
  • NINJA GAIDEN: Master Collection: Az elismert NINJA GAIDEN sorozat három akciódús darabja érkezik a Nintendo Switch konzolra a NINJA GAIDEN: Master Collection Gyilkos fegyverek arzenálját forgathatod a legendás nindzsaharcos, Ryu Hayabusa bőrébe bújva. Minden fegyver más és más, halálosan hatékony játékstílust kínál, a kíméletlen nindzsucuval együtt, az ellenségek gyors leépítéséhez. A NINJA GAIDEN: Master Collection június 10-én érkezik a Nintendo Switch konzolra.
  • SaGa Frontier Remastered: Nyolc főszereplő, nyolc lebilincselő történet. A klasszikus RPG, a SaGa Frontier ezen átdolgozott változatában egy lenyűgöző sci-fi világban utazhatsz bármelyik főhőssel, akik mindegyikének megvannak a maga céljai és ambíciói. Egy új játszható karakterrel, izgalmas csatákkal és új eventekkel érkezik a SaGa Frontier Remastered, egy kaland, amelyet nem szabad kihagyni. A játék április 15-én indul Nintendo Switch konzolon.

A legújabb Nintendo Direct több mint 30, a Nintendo Switch konzolra érkező játékról számolt be, amelyek közül sok már idén nyáron megjelenik. A legfontosabb bejelentések között szerepelt a Splatoon 3, a Xenoblade Chronicles 2 játékból Pyra / Mythra csatlakozása a Super Smash Bros. Ultimate kínálatához a következő DLC-harcosként, a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, a Mario Golf: Super Rush, a Miitopia és még sok más.

Megjegyzések:

* A játék teljes verziója szükséges a DLC használatához. Külön vásárolható.

** További kiegészítők lehetnek szükségesek a többszemélyes játékhoz. Külön kaphatóak.
*** Online játék közben aktív internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához Nintendo Fiók regisztrációja szükséges, és a kapcsolódó felhasználói szerződés elfogadása. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások lehet, hogy nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz fizetős tagság szükséges. Tudj meg többet a fizetős tagsági szolgáltatásról.

**** Megjegyzés: Mindkét játék csak japán hanggal és angol felirattal érhető el.

***** Internetkapcsolat szükséges az online játék közben. Ez a játék ingyenesen elkezdhető, opcionális játékon belüli vásárlásokkal.

****** Ingyenes szoftverfrissítés szükséges. Szélessávú internetkapcsolat szükséges a szoftverfrissítések letöltéséhez. Nintendo Fiók regisztrációja szükséges, valamint a kapcsolódó felhasználói szerződés elfogadása.