A Princess Peach: Showtime! új ingyenes demója előkészíti a terepet a kalandokhoz

Állj a reflektorfénybe Peach szerepében, hogy megmentsd a Sparkle Theatre-t a gonosz Grape-től és a Sour Bunch-tól a Princess Peach: Showtime! ingyenes demójában, amely már letölthető Nintendo Switch konzolokra a Nintendo eShop kínálatából.

Az egyjátékos akciójáték ingyenes demójában a játékosok a Kardforgató Peach és a Cukrász Peach átalakulásokat tapasztalhatják meg. Lengj, üss, térj ki és támadj, mint Kardforgató Peach, hogy átvágd magad az akciódús színpadon. Majd válts Cukrász Peach szerepébe és készítsd el a finom desszertek sokaságát, és akadályozz meg egy komolyabb vércukorszint-zuhanást a Sweet Festivalon.

Peach-et mindegyik átalakulása eltérő képességekkel ruházza fel, amelyeket mind el kell sajátítania ahhoz, hogy megmentse az egyes színdarabokat. Az új A deep dive into Princess Peach: Showtime! (Nintendo Switch) előzetes részletesen bemutatja a átalakulások sokféleségét, és kiemeli a játékkal kapcsolatos új információkat – beleértve a testreszabási lehetőségeket, amelyekkel extra hangulatot kölcsönözhetsz Peach ruháinak és Stella szalagjának, és közelebbi bepillantást enged azokba a tematikus színdarabokba, amelyekben Peach kalandja során részt fog venni.

A Princess Peach: Showtime! március 22-i megjelenésével egy időben a Pastel Pink színű Nintendo Switch Joy-Con kontrollerek is elérhetőek lesznek a kiválasztott kiskereskedők és a My Nintendo Store kínálatában.