A Pokémon Presents előadáson bemutatták a New Pokémon Snap, Pokémon Café Mix játékokat és a Zeraora Shiny formáját!

Továbbá, megérkezett az Isle of Armor és Pokémon Smile játék és hamarosan érkeznek a Mega fejlődések a Pokémon GO játékba.


Az új Pokémon Present előadás rengeteg új hírt hozott, hogy megörvendeztessen szinte mindenféle Pokémon rajongót. Ez a különleges bemutató számos új játékot és izgalmas Pokémon GO és Pokémon Sword/Pokémon Shield frissítéseket jelentett be. Olvassatok tovább a szöveges összefoglalóhoz, hogy mi mindent tartalmazott a Pokémon Presents előadás és hol lehet többet megtudni ezekről a remek játékokról.

New Pokémon Snap

Már több, mint 20 éve a Pokémon rajongók reménykedtek az egykori Nintendo 64 sikercím, a Pokémon Snap folytatásában. Örömmel jelentjük, hogy eljött az ideje! A New Pokémon Snap for Nintendo Switch egy vadonatúj kaland meseszép szigeteken át, tele Pokémonokkal, amik csak arra várnak, hogy elkapd őket – mármint a kameráddal.

 

Pokémon Sword és Pokémon Shield

Az Isle of Armor, az első része a Pokémon Sword Expansion Pass és Pokémon Shield Expansion Pass kiegészítőknek megérkezett. A Galar régió kibővült és még több területet fedezhetnek fel a játékosok, ahol még több Pokémon fajtával találkozhatnak. Hogy megünnepeljük ezt az eseményt egy különleges Max Raid Battle lesz elérhető, melyben a Mitikus Pokémon, Zeraora lesz az ellenfél. Ha egy millió játékos sikeresen legyőzi a Max Raid Csaták során, akkor a játékosok megkaphatják majd Zeraora shiny verzióját!

Még a Pokémon GO játékban is van utalás az Isle of Armor kiegészítőre. Galarian Farfetch’d elfogható lesz a mobiljátékban és a Pokémon GO játékosok ingyen megkapják a Pokémon Sword és Pokémon Shield kiegészítőben viselt öltözéket a ruhatárukba.

Nintendo eShop Pokémon Shield Expansion PassPokémon Sword Expansion Pass

Pokémon Café Mix

Ha szeretitek a logikai Pokémon játékokat, a Pokémon Café Mix egy igazán édes játék, ami hamarosan érkezik Nintendo Switch konzolra, illetve iOS és Android készülékekre. Ebben a játékban Pokémon ikonokat kell összekötni a feladatok megoldásához. Miközben játszol, egy nyüzsgő kávézót vezetsz, tele Pokémon vendégekkel. Készülj fel a Pokémon kávézód megnyitójára az ingyenes játék előregisztrációjával, előrendelésével vagy előre töltésével akár már ma.

Google PlayApple AppstoreNintendo eShop

 

Pokémon GO

Ebben az évben a Pokémon GO Fesztivál teljesen digitális lesz, így bármelyik Pokémon GO játékos csatlakozhat a világ bármely tájáról. Továbbá egy különleges Pokémon is megjelenik majd a játékban idén, akit biztos, hogy a játékosok a csapatukban szeretnének majd tudni. A másik nagy Pokémon GO hír az előadásból, hogy a Mega Fejlődések hamarosan érkeznek a játékba! Bővebb információkat csak később osztanak meg erről az izgalmas újdonságról, de már készülhettek, hogy hamarosan szupererős Mega-fejlődött Pokémon lesznek láthatóak a kiterjesztett valóságban.

Google Play  – Apple AppstoreSamsung Galaxy Store

 

Pokémon Smile

A Pokémon Smile egy olyan applikáció mobilkészülékekre, mellyel a gyerekek helyes fogmosási szokásokat sajátíthatnak el. A szájhigiénia nem mindig szórakoztató a gyerekek számára, de sokkal élvezetesebb lehet, ha a fogmosás közben a megvédheted a fogaidat a gonosz baktériumoktól néhány barátságos Pokémon segítésével. A Pokémon Smile már letölthető és teljesen ingyen, szóval készítsétek a fogkeféket!

Google PlayApple appstore