A NINTENDO RÉSZLETEKET ÁRULT EL PROGRAMJAIRÓL AZ IDEI GAMESCOMON, KÖZTÜK AZ ELSŐ LEHETŐSÉGRŐL A SUPER MARIO PARTY KIPRÓBÁLÁSÁRA

A németországi Kölnben a Nintendo standjához ellátogatóknak idén feledhetetlen élményekben lehet részük, hiszen az elsők között próbálhatják ki az új Super Mario Party néhány szórakoztató minijátékát, valamint további hamarosan megjelenő Nintendo Switch-játékokat, sok más mellett például a Super Smash Bros. Ultimate-et is.

 

A Super Mario Party-ban, ami kizárólag Nintendo Switch konzolra jelenik meg október 5-én, az eredeti társasjáték-mód visszatér a négyszemélyes gyökerekhez, ahol a játékosok egymás után dobhatnak és versenyezhetnek csillagok begyűjtésében, és olyan összetettebb stratégiai elemekkel is dolgozhatnak, mint például a karakterspecifikus dobókockák. A további játékmódok, mint például a Toad’s Rec Room, ahol akár két Nintendo Switch konzol is összeköthető, vagy az Online Mariothon minijáték-erőpróba teszik ezt a partyt feledhetetlen élménnyé, ahol mindenki jól érezheti magát. Ráadásul most a 9-es teremben a Nintendo standjához ellátogatók ötöt ki is próbálhatnak a végtelenül szórakoztató minijátékok közül, és maguk is belekóstolhatnak a rájuk váró felhőtlen szórakozásba.

 

További, a bemutató ideje alatt, augusztus 21., csütörtök és augusztus 25., szombat között kipróbálható játékok:

  • Super Smash Bros. Ultimate
  • EA SPORTS™ FIFA 19
  • Dark Souls™: Remastered
  • Travis Strikes Again: No More Heroes
  • DRAGON BALL® FighterZ
  • Starlink: Battle for Atlas
  • Killer Queen Black

 

Mindazok, akik nem tudnak személyesen ellátogatni a helyszínre, a Nintendo YouTube-csatornáján nyerhetnek mélyebb bepillantást a már bejelentett játékok részleteibe, a hét során a Gamescom helyszínén a RedCube studióban rögzített videók megtekintésével. A rajongók egy sor gameplay-videót tekinthetnek majd meg válogatott játékokból, mint például a Super Mario Party, a Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country, vagy a DAEMON X MACHINA a Marvelous-től, Kenichiro Tsukuda, a játék producerének közreműködésével.

 

A németországi Kölnben augusztus 21 és 25 között megrendezett Gamescom 9-es csarnokában, a Nintendo standjához ellátogatók elsőként próbálhatják ki a Super Mario Party-t, és további játékokba kóstolhatnak bele, mint például a Super Smash Bros. Ultimate, FIFA 19 és még sok más. Mindeközben a rajongók otthonaikból is követhetik a hét izgalmait a már bejelentett játékokról rögzített gameplay-videókkal, sok egyéb között például a Super Mario Party-val vagy a DEMON X MACHINA-val.