A NINTENDO RÉSZLETEKET ÁRULT EL AZ ÚJ DLC-KRŐL A FIRE EMBLEM WARRIORS-HOZ NINTENDO SWITCH-EN

A Nintendo Switch és New Nintendo 3DS konzolokra október 20-án megjelenő Fire Emblem Warriors már önmagában is egy akcióban bővelkedő játéknak ígérkezik. Ám azok a rajongók, akik szeretnék a játékot további kalandokkal bővíteni, egy egész sor, akár még idén megjelenő fizetős DLC letöltési lehetőség közül választhatnak. Minden DLC külön vásárolható mind a Nintendo Switch mind a New Nintendo 3DS konzolokra.

 

  • Season Pass (október 19.99): A Fire Emblem Warriors Season Pass hozzáférést biztosít mind a három DLC-csomaghoz, azok megjelenésének pillanatától fogva. Mindegyik DLC-csomag új játszható karaktereket és fegyvereket tartalmaz. A játékosok a Season Pass akár Nintendo Switch, akár New Nintendo 3DS konzolra való megvásárlásával Lucina számára egy menyasszonyi ruhát is szereznek.

 

  • Fire Emblem Fates Pack (2017. december, €8.99): A csomag tartalmát a Fire Emblem Fates inspirálta.

 

  • Fire Emblem: Shadow Dragon Pack (2018. február, €8.99): A DLC-csomag sok karaktere és tárgya a Fire Emblem: Shadow Dragon-ból származik.

 

  • Fire Emblem: Awakening Pack (2018. március, €8.99): A Fire Emblem: Awakening rajongói bizonyára örömmál fogadják majd ezt a DLC-t, hiszen a tartalom nagy részét a klasszikus játék inspirálta

 

A jövőben további részleteket árulunk el mindegyik DLC-csomagról.

 

A Fire Emblem Warriors használható az új Chrom és Tiki amiibo figurákkal, amik október 20-án jelennek meg. Ezek, és más kompatibilis Fire Emblem amiibo figurák, mint a Marth, Ike, Robin és Lucina karakterek, a játékon belül fegyverekhez és alapanyagokhoz juttatják a játékosokat. Akár öt különböző amiibo figura beolvasható naponta.

 

A Fire Emblem Warriors Nintendo Switch konzolra és a New Nintendo 3DS konzolcsaládra október 20-án jelenik meg. Kizárólag Nintendo Switch-re egy limitált kiadás is megjelenik ugyanezen a napon. Ez a limitált kiadás a Nintendo Switch-játékon kívül három, több mint háromórányi zenei válogatást tartalmazó CD-t és 25 művészi minőségű karakterkártyát is tartalmaz.