A NINTENDO ÖSSZEFOG A WESTERN DIGITAL® CÉGGEL, HOGY ELKÉSZÍTSÉK A NINTENDO SWITCH LICENSZELT MEMÓRIA SANDISK® KÁRTYÁIT

Nintendo és a Western Digital társaság globális partnerségre lép, hogy elkészítsék a Nintendo által licenszelt memória kártyákat a Nintendo Switch video játék konzolhoz.  A microSDXC kártyák elérhetőek lesznek 64 GB-os és 128 GB-os méretekben és a Nintendo Switch és SanDisk logója is fel lesz rajtuk tüntetve.

“Western Digital világelső a memória tárolók gyártásában, a SanDisk márkájával pedig a microSD kártyáikban a világon bárhol bízhatnak a vásárlók,” mondta Tom Prata, Nintendo of America Stratégiai kezdeményezések alelnöke. “Ezek az új Nintendo által licenszelt memória kártyák egy jelentősen nagyobb tárolási lehetőségget jelentenek a digitalis tartalmaknak és számos kiskereskedőnél kerülnek majd a Nintendo Switch kiegészítők mellé a polcra.”

“Mivel egyre több lenyűgöző játék és letölthető tartalom érkezik a Nintendo Switch konzolra, ezért a licenszelt memória kártyák jól jönnek majd a játékosoknak, hogy gyorsan és könnyedén bővíthessék a tárhelyüket,” mondta Sven Rathjen,  a Western Digital Termék Marketing és Ügyfél megoldások alelnöke. “Nintendo Switch hatalmas lendületet generált és rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a együtt dolgozhatunk a Nintendo céggel, hogy megbízható kártyákat készítsünk vásárlóik számára.”

Nintendo Switch megadja a lehetőséget a játékosoknak, hogy beépített tárhelyet használjanak a gépükben a digitálisan letölthető tartalmak tárolására.  Mióta a Nintendo Switch márciusban elstartolt a konzol játékkínálata rendkívül sok címmel gyarapodott. Extra tárhely segítségével a játékosok még több letölthető tartalmat és digitalisan vásárolt játékot vihetnek magukkal. Továbbá a microSD kártyák szükségesek lehetnek bizonyos Nintendo Switch játékok teljes élményéhez, amik különösen sok helyet igényelnek vagy rendkívül sok letölthető tartalommal rendelkeznek.

A Nintendo által licenszelt 64 GB-os és 128 GB-os microSDXC SanDisk memória kártyák 2017 októberétől kaphatóak lesznek a Nintendo partnerboltoknál. További információkért keresse fel a https://www.nintendo.hu/switch/ oldalt.