A NINTENDO LESZ A KÖZPONTI TÉMÁJA A UNIQLO UT GRAND PRIX 2017 T-SHIRT DESIGN CONTESTTO PÓLÓTERVEZŐ VERSENYNEK

Az idei verseny témája a Nintendo, melynek játékai és karakterei millióknak okoznak örömet világszerte. A verseny fő célja, hogy ruházatokon keresztül kifejezzük a Nintendo játékok által nyújtott izgalmakat és örömöt a kreatív tehetséget támogatása közben. Az indulók a Nintendo közkedvelt Super Mario Bros., The Legend of Zelda és Donkey Kong sorozatain alapuló alkotásokat készíthetnek majd, illetve olyan népszerű Nintendo címek karaktereit is felhasználhatják, mint a Pokémon, az Animal Crossing, a Star Fox, a Pikmon, a Metroid, a Kirby és a Splatoon.

Az UNIQLO UT Grand Prix nyertesei 2017 tavaszán lesznek kihirdetve és 10.000 dolláros pénzdíjban fognak részesülni, illetve meghívást kapnak a különleges díjátadó ünnepségre, Japánba. A Nintendo ikonikus alakja, a Super Mario Bros. és sok más sikerjáték megalkotója, Shigeru Miyamoto lesz a verseny zsűrijének egyik tagja és ugyancsak részt veszt majd a díjátadó ünnepségen. A nyertesek továbbá egy Mr. Miyamoto által dedikált Nintendo NX (Fejlesztői Kódnév) konzollal is gazdagodnak majd.

A UNIQLO verseny győztes tervezetei helyet kapnak majd a 2017 UT Tavaszi/Nyári Kollekcióban és férfi, női, illetve gyerek méretben is elérhetők lesznek az UNIQLO üzletekben 18 országban, valamint a UNIQLO.com webáruházban.

A 『UT GRAND PRIX 2017』Verseny Részletei

  • Jelentkezési határidő: Július 1. (Péntek) és Augusztus 31. (Szerda) 23:59 között (Japán időben)
  • Verseny honlapja: http://www.uniqlo.com/utgp/2017/
  • Díjak:
  • Fődíj                      10.000 dollár és meghívás a díjátadó ünnepségre, amin maga Shigeru Miyamoto is ott lesz, illetve egy átala dedikált Nintendo NX (Fejlesztői Kódnév) konzol, valamint egy különdíj
  • Második díj           3.000 dollár és meghívás a díjátadó ünnepségre, amin maga Shigeru Miyamoto is ott lesz, illetve egy átala dedikált Nintendo NX (Fejlesztői Kódnév) konzol
  • Döntős díjak         500 dollár fejenként
  • Zsűritagok: Shigeru Miyamoto, Nintendo Creative Fellow and Senior Managing Director
    Nintendo’s special adjudication team