A NINTENDO LABO MEGJELENÉSÉVEL A NINTENDO FELTÁRJA AZ ÚJ LEHETŐSÉGEKET, HOGYAN LEHET ÉPÍTENI, JÁTSZANI ÉS FELFEDEZNI

Ismerkedj meg a Nintendo Labo-val, egy új, interaktív módjával az építésnek, játéknak és felfedezének, ami segít a kreatív elméknek kitárulkozni és a játékos lelkűeknek szórakozni, a mai naptól már Európaszerte mindenhol. A Nintendo Switch konzol segítségével a Nintendo Labo csomagok olyan eszközöket és technológiát ötvöznek, mellyekkel magad készíthetsz új játékokat és felfedezheted a Nintendo Switch konzol technológiája, hogyan változtatja az ötleteket valósággá. Látogass el a Nintendo.hu/labo oldalra, hogy még többet tudhass meg, vagy nézd meg Megérkezett a Nintendo Labo! videót és további videókat a Nintendo HU hivatalos Youtube csatornáján.

Minden Nintendo Labo csomaggal az építés és a felfedezés legalább ugyanolyan jó móka, mint a játék, ezért is sorolható az élmény ebbe a három kategóriába: Építeni, Játszani és Felfedezni:

 

  • Építeni: Az előre feldarabolt kartonlapokat építsd fel, hogy elkészítsd az úgy nevezett Toy-Con kellékeket – egy 13 billentyűs zongorától kezdve a motorbiciklin át egészen a robot ruháig és még tovább.
  • Játszani: Miután megépítetted őket, rakd össze a Nintendo Switch konzoloddal és a Joy-Con kontrollerekkel, hogy kreatív módon játszhass velük.
  • Felfedezni: Tudd meg, hogyan működteti a Nintendo Switch konzol technológiája a Toy-Con játékokat. A Toy-Con Garázs módban – amely minden Nintendo Labo csomag szoftverében megtalálató – akár egyedi játékokat is tervezhetsz, például irányíthatod a távirányítású kisautót a horgászbottal vagy zenélhetsz a Motorbicikli segítségével. Te magad is készíthetsz egyedi Toy-Con játékokat az otthon talált alapanyagokból. Ha kész vagy az építéssel, tedd egyedivé az alkotásaidat matricákkal, filctollal és egyéb dekorációkkal.

 

„A célunk, hogy mosolyt csaljunk mindenki arcára, akihez a Nintendo elér,” mondta Satoru Shibata, a Nintendo Európa elnöke. „A Nintendo Labo mindenkit arra invitál, hogy kreatív és játékos módon fedezzen fel egy új játékélményt a Nintendo Switch konzolon. Remélem, hogy sok embernek és családjaiknak is örömet fognak okozni ezek a csomagok és nagy mosolyt csal az arcukra.”

 

A Nintendo Labo segítségével építeni és megismerni ugyanolyan mókás, mint játszani. Minden Toy-Con csomag izgalmas kihívásokkal, változó komplexitással és egyedi élménnyel érkezik. A Toy-Con csomagok összerakása is jó móka lehet a családdal vagy barátokkal, míg megoszthatjátok egymással a Nintendo Labo élményt. Ha megépült, a kreatív alkotók egyedivé is varázsolhatják saját Toy-Con kreálmányaikat néhány színes filctoll, matrica vagy festék segítségével – csak a képzeleted szab határt neki! Egy különleges Dekoráló csomag is kiadásra kapható, amiben matricák, színes ragasztószallagok és egyéb díszek találhatóak.

 

Nintendo Labo két féle csomagban kapható: A Variety Kit – azaz Vegyes csomag és a Robot csomag. Mindkettő tartalmaz mindent, ami a Toy-Conok életrekeltéséhez kell, beleértve az építeshez szükséges eszközöket és a hozzátartozó Nintendo Switch szoftvert.

 

Vegyes csomag

A Vegyes csomag tartalmaz több különféle Toy-Con játékot is, beleértve egy Toy-Con távirányítású kisautót, Toy-Con horgászbotot, Toy-Con házikót, Toy-Con motorbiciklit és Toy-Con zongorát.

  • Toy-Con távirányítású kisautó: A távirányítású kisautót a Joy-Con kontrollerek rezgése mozgatja és képes követni egy fényvisszaverő matricákkal előre megjelölt utat a job oldali Joy-Con kontrollerbe beépített IR mozgásérzékelő kamera segítségével – még a sötétben is működik. Két kisautóra elegendő alapanyag van a csomagban, így akár két játékos is harcba szállhat egymás ellen.**
  • Toy-Con horgászbot: Építs egy működő és tekerhető orsós horgászbotot, hogy utána a horgászhass a Nintendo Switch konzolodban úszkáló számtalan exotikus hal közül. Nézz be az Akvárium módba – amit a Toy-Con Zongora segítségével érsz el – és lesd meg a halakat, amiket eddig fogtál vagy készítsd el saját színes haladat!
  • Toy-Con Házikó: Különféle darabokat illesztve a ház oldalán és alján levő nyílásokban más és más minijátékokat játszhatsz a házban. Etethetsz vagy együttjátszhatsz aranyos lényekkel, akik a Nintendo Switch képernyőjén jelennek meg. A más-más alakú elemeket a jobb oldali Joy-Con kontroller IR kamerája érzékeli a ház tetejébe illesztve.
  • Toy-Con Motorbicikli: Csavard meg a kormánykart a Motorodon, hogy elinduljon, pont mint egy valódi Motor. Akár még saját versenypályát is építhetsz magadnak.
  • Toy-Con Zongora: Miután összeraktad a 13 billentyűs zongorát és belehelyezted a Nintendo Switch konzolt és a Joy-Con kontrollert, a billentyűk lenyomásával megkomponálhatod a saját zenédet. Ha behelyezed a különféle kulcsokat, különleges hangokat ad majd ki a zongora.

 

Robot csomag

  • Toy-Con Robot: Készíts el egy viselhető Robot ruhát, mely tartalmaz egy hátitáskát és egy szemüveget és irányíts egy hatalmas robotot a képernyőn! Törj össze épületeket és UFOkat a Robot módban, adj hangeffekteket a mozdulataidhoz a Robo Studioban vagy tedd egyedivé a Robotodat a Hangárban. Ha van még egy Nintendo Labo Robot csomagotok és még egy Joy-Con kontoller párosotok, akkor egy barátoddal együtt is játszhattok, egyetlen Nintendo Switch konzolt** használva.

 

Látogasd meg a hivatalos Nintendo Labo oldalunkat, hogy még többet tudhass meg a Vegyes csomagról, Robot csomagról és hogy hogyan nyilatkoztak a Nintendo Labo készítői, majd nézd meg a Nintendo Labo Workshop videóikat és hogy mit gondoltak a gyerekek és szülők a prágai próbanapunkon.

 

Ha nem akarsz lemaradni a friss infókról, iratkozz fel Youtube csatornánkra és a hivatalos Nintendo Labo csatornára is.

 

A Nintendo Labo, egy új fajta interaktív építőjáték, mely a felfedezés élményét nyújta és megihelti a kreatív elméket és játékos lelkeket Európaszerte. A Nintendo Labo két kiadásban kapható: A Vegyes csomagban és a Robot csomagban. Mindkét csomag tartalmazza az összes szükséges eszközt a Toy-Con kellékek megépítéséhez, illetve a szükséges Nintendo Switch szoftvert is.