A Nintendo Labo Alkotói Verseny területi dobogósai kiválasztásra kerültek (Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Magyarország)

Idén nyáron megkezdődött a keresés Európa legjobb Nintendo Labo alkotásai, dekorációi és alkotói után a Nintendo Labo Alkotói Versennyel.

SM_LaboContest_H2x1

Arra kértük a mesteri feltalálókat és kreatív alkotókat, hogy mutassák meg mit álmodtak meg a Nintendo Labo használatával és egyszerűen lenyűgözött minket a kreativitás és képzelőerő, melyeket a beküldött alkotásokban láttunk. Hatalmas köszönet minden résztvevőnek!

Íme hát a region legjobbjai mindhárom kategóriából: Alkotás, Dekoráció, Gyermek (3-12 éves)

Nézzük meg őket!

Alkotás kategória nyertes: Matekfeladat meglepetéssel, Szymon által

Creation_Winner

 

Dekoráció kategória nyertes: Téli házikó, Monika által

Custom_Winner

Gyermek kategória nyertes: Varázslatos házikó, Veronika által

KIDS_Winner

 

Mindhárom nyertes kapni fog egy egyedi festésű Nintendo Switch Joy-Con controller párost és egyet a nemrég megjelent Nintendo Labo: Jármű csomagból. Illetve egy Nintendo Labo Alkotói Verseny trófeát is!

De az Alkotói Verseny nem ért még véget…

 

Minden európai nyertest külön értékelnek majd a Nintendo Labo szuper titkos szakértői, hogy kiderüljön kik a legjobbak Európában és kik kapják a fődíjat: Egy egyedi festésű Nintendo Switch konzolt!

Tudj meg többet az Alkotói Versenyről a hivatalos Nintendo Labo oldalunkon vagy iratkozz fel a Nintendo HU és Nintendo Labo UK YouTube csatornákra friss Nintendo Labo videókért.