A NINTENDO KÖZVETÍTÉSEI ELHOZZÁK AZ E3 ESEMÉNYEIT AZ EURÓPAI JÁTÉKOSOK OTTHONÁBA!

A Nintendo számos lehetőséget kínál az európai rajongóknak a Los Angelesben megrendezésre kerülő, 2015-ös videojáték kiállítás, az E3 eseményeinek követésére. A Nintendo Treehouse: Live adástól egészen a június 16-án esedékes Nintendo Digital Event műsorig, a következő programokon keresztül követheted majd a Nintendo E3-mas tevékenységét:

 

Június 14. (Vasárnap)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U Új tartalmak közelednek:

Nézd meg a különleges videós prezentációt Masahiro Sakurai előadásában június 14-én (vasárnap), közép-európai idő szerint 16:40-kor a Nintendo Európa E3 2015 oldalán, vagy Twitchen keresztül.
Nintendo Világbajnokság 2015 Előzetes Adás:

Egy különleges Nintendo Treehouse: Live műsor előzetesen felvázolja majd a Nintendo Világbajnokság 2015 eseményeit. Az adás közép-európai idő szerint hozzávetőlegesen 23:35-00:00 között lesz nézhető, Twitchen.

 

Június 14. (Vasárnap) / Június 15. (Hétfő)

Nintendo Világbajnokság 2015:

25 év óta először, egy új Nintendo VIlágbajnok fog születni. Az Egyesült Államok különböző részein megrendezett régionális selejtezők nyolc nyertese fog összecsapni Los Angelesben másik nyolc, meghívásos alapon bekerült versenyzővel egy több körös Nintendo bajnokságban, azonban csak egyikük lehet végül a 2015-ös Nintendo Világbajnok. Nézd meg június 14-én (vasárnap), közép-európai idő szerint 23:35-00:00 között az előzetes Nintendo Treehouse: Live adást Twitchen, majd kövesd a főműsor közvetítését június 15-én (hétfő), közép-európai idő szerint 00:00-03:30 között, szintén Twitchen.

 

Június 16. (Kedd) / Június 17. (Szerda)

Nintendo Digital Event:

Értesülj első kézből a legújabb Nintendo hírekről, ismerkedj meg a jövőben megjelenő játékokkal és új élményekkel közvetlenül a Nintendo Digital Event videós prezentációból. Látogass el a http://e3.nintendo-europe.com oldalra vagy Twitchre közép-európai idő szerint 18:00-kor az élő közvetítéshez.

 

Nintendo Treehouse: Live @ E3:

Kövesd a Nintendo Treehouse stábjának élő, részletes bemutatóit a legújabb Nintendo termékekről, közvetlenül az E3 helyszínéről. Nézz élő játékmenetet és interjúkat ebben az interaktív műsorban, ami közvetlenül a Nintendo Digital Event után kezdődik, Twitchen.

 

Június 17. (Szerda) / Június 18. (Csütörtök)

Nintendo Treehouse: Live @ E3:

A második napon még több játékot és tartalmat mutatunk be június 17-én (csütörtök), közép-európai idő szerint 18:55-kor. Kövesd élőben Twitchen!

 

Június 18. (Csütörtök) / Június 19. (Péntek)

Nintendo Treehouse: Live @ E3:

A rendezvény utolsó adása június 18-án (csütörtök), közép-európai idő szerint 18:55-kor fog kezdődni, melynek keretében a Nintendo Treehouse stábja néhány NIntendo fejlesztő társaságában vet egy utolsó pillantást az E3 során bemutatott újdonságokra. Kövesd élőben Twitchen!


Az európai rajongók a twitch.tv/team/Nintendo címre látogatva találhatják meg helyi Twitch csatornájukat, ahol hozzáférhetnek az összes, közvetlenül az Egyesült Államokból sugárzott közvetítéshez, miközben a helyi chatszobában beszélgetnek.