A Nintendo hozza Európába a Monster Hunter 4-et

A Capcom és a Nintendo együtt teszik meg a Monster Hunter sorozat eddigi legnagyobb lépését.

107_original

A Nintendo és a Capcom bejelentette, hogy új terjesztési szerződést írtak alá a Monster Hunter 4 Ultimate kapcsán, amely kora 2015-ben jelenik meg Nintendo 3DS és 2DS-re. Ugyan a Capcom megmarad a játék kiadójának, a sales, marketing, PR és terjesztési teendőkent mind a Nintendo végzi majd.

A nagysikerű sorozat negyedik részében vadászaink egy karavánhoz csatlakoznak, hogy szmos új vidéket és várost fedezzenek fel. Küldetések százai várnak lenyűgöző teremtményekkel és a belőlük nyerhető, fegyverek és egyéb felszerelési tárgyak készítésére alkalmas nyersanyagokkal. A Monster Hunter 4 az eddigi legkomolyabb előrelépés a sorozatban, melynek történelme során most először lehetőség nyílik kézikonzolon is az online játékra.

A játékban minden korábbinál hangsúlyosabb less a vertikális mozgás és a magasságok, például falmászós feladatok, vagy magaslati pontról való vetődések során. Ráadásul immár lehetőség nyílik megülni a vadakat egy roved időre, hogy még kitartóbban támadhassuk azok gyenge pontját. Két új fegyverosztályával, félelmetes új szörnyeivel, és sosem látott tájaival a Monster Hunter 4 garantáltan az eddigi legnagyobb vadászat lesz!

A Monster Hunter 4 kora 2015-ben jelenik meg Európában, kizárólag Nintendo 3DS és 2DS-re.

További információkért látogasd meg a Nintendo magyarországi forgalmazójának hivatalos Facebook oldalát: https://www.facebook.com/nintendoforgalmazohu