A NINTENDO ÉLŐ PREZENTÁCIÓKKAL KÉSZÜL A GAMESCOMRA A SUPER MARIO ODYSSEY ÉS A METROID: SAMUS RETURNS KAPCSÁN

Az idei, Kölnben megrendezett Gamescomon a Nintendo az év legnagyobb érdeklődéssel várt Nintendo Switch és Nintendo 3DS játékai közül többet is szerepeltet, és a hét folyamán a rajongók a világ minden tájáról angol nyelvű élő közvetítéseken keresztül tudhatnak meg új információkat további kulcsfontosságú megjelenésekkel kapcsolatban is. Ezen közvetítések mindegyike élőben követhető lesz a Nintendo Európa Youtube csatornáján valamint a Nintendo Európa weboldalán..

 

Augusztus 23-án, szerdán, magyar idő szerint 15 órai kezdettel a rajongók a Super Mario Odyssey játékmenetébe és eddig nem látott részleteibe nyerhetnek majd betekintést, amit Yoshiaki Koizumi producer különleges fejlesztői kommentárja is kísér az október 27-én megjelenő játék további kulisszatitkaival kapcsolatban. Mario közelgő kalandjai közül a Metro Kingdom és a Sand Kindom páyák a helyszínen is kipróbálhatóak lesznek a bemutatóteremben.

CI_3DS_MetroidSamusReturns_NewNintendo3DS_02_image912w

Ezt követően, augusztus 24-én, csütörtökön 12:00-kor a Metroid: Samus Returns kerül reflektorfénybe. Yoshio Sakamoto, a játék producere és José Luis Márquez, a Mercury Steam fejlesztői csapat kreatív igazgatója fognak a színpadon beszélgetni Samus Aran legújabb kalandjáról a Nintendo 3DS-en. Szeptember 15-én, a játék megjelenésével egy időben egy különleges, narancsszínű, Samus Edition kiadásban is megjelenik majd a New Nintendo 3DS XL, amit az intergalaktikus fejvadász portréja díszít majd.

 

A fejlesztői prezentációkon kívül további élő közvetítésekkel jelentkezik a Nintendo, amelyekben a Nintendo Európa szakértői árulnak el további részleteket már bejelentett Nintendo Switch és Nintendo 3DS játékok kapcsán, mint például a Fire Emblem Warriors, Xenoblade Chronicles 2,  stb. A következő hetekben a teljes programbeosztást közzé fogjuk tenni.

 

A közvetítések mindegyike élőben követhető lesz a Nintendo Európa Youtube csatornáján valamint a Nintendo Európa weboldalán..

 

Akik a helyszínen ellátogatnak a 9-es csarnokban a Nintendo standjához, elsők között próbálhatnak ki olyan Nintendo Switch és Nintendo 3DS-szofterkülönlegességeket, mint a  Super Mario Odyssey, Pokkén Tournament DX, Fire Emblem Warriors, Mario + Rabbids® Kingdom Battle, vagy a közelmúltban megjelent ARMS és Splatoon 2 játékok Nintendo Switch-en, a Nintendo 3DS játékok közül pedig a Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions, Monster Hunter Stories™, és az Európában első alkalommal játszható vadonatúj Samus Aran-kaland, a Metroid: Samus Returns.

 

A Nintendo-rajongók a világ bármely tájáról átélhetik a Gamescomos izgalmakat az élőben közvetített, különleges, fejlesztői prezentációkon keresztül a Super Mario Odyssey és a Metroid: Samus Returns játékok kapcsán.