A NINTENDO BEJELENTI A SZÍNPOMPÁS OLED-KIJELZŐVEL ELLÁTOTT NINTENDO SWITCH (OLED MODELL) KONZOLJÁT, AMELY OKTÓBER 8-ÁN JELENIK MEG

A Nintendo Switch család hamarosan új taggal bővül. A Nintendo Switch (OLED modell) október 8-án jelenik meg, újabb lehetőséget adva a játékosoknak arra, hogy megválasszák, miként szeretnének játszani a Nintendo Switch hatalmas játékkínálatával.

A Nintendo Switch (OLED modell) teljes mérete hasonló a Nintendo Switch konzoléhoz, azonban egy nagyobb, élénk színekkel és nagy kontraszttal rendelkező, 7 hüvelykes OLED-kijelzőt kapott. A Nintendo Switch (OLED modell) az asztali módhoz egy széles, állítható állvánnyal, a stabil online játékhoz pedig új, vezetékes LAN-porttal felszerelt dokkolóval, valamint 64 GB belső tárhellyel rendelkezik, a kézikonzol módban és az asztali módban pedig a beépített, továbbfejlesztett hangszórók gondoskodnak a hangélményről a játék során. Csakúgy, mint a Nintendo Switch, a Nintendo Switch (OLED modell) is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a tévén játsszanak, valamint megosszák a levehető Joy-Con kontrollereket az ötletes többjátékos szórakozás érdekében.

Ugyanúgy, mint a Nintendo Switch és a Nintendo Switch Lite konzolok esetében, a Nintendo Switch (OLED modelljét) is magaddal viheted, hogy sokoldalúságát élvezve útközben is játszhass. A Nintendo Switch (OLED modell) számára egy Nintendo Switch hordtáska és képernyővédő csomag is elérhető lesz.

A Nintendo Switch (OLED modell) október 8-án jelenik meg, ugyanazon a napon, mint a Metroid Dread, amely a Metroid Fusion közvetlen folytatása, és – a legelső Metroid játékkal, még NES-es kezdődött – 2D-s Metroid-sorozat legújabb darabja. A színpompás OLED-kijelzővel még magával ragadóbb élmény lesz belevágni Samus Aran intergalaktikus fejvadász legújabb kalandjába a Metroid Dreadben.

A Nintendo Switch (OLED modell) fejlesztéseit a felhasználók mindhárom játékmódban megtapasztalhatják:

  • TV mód: Helyezd a Nintendo Switch (OLED modell) konzolt a dokkolóba, hogy Nintendo Switch játékokkal játszhass a tévéden. A beépített vezetékes LAN-port használatával a felhasználók mostantól a TV-módban egy további módon is csatlakozhatnak az internethez.
  • Asztali mód: Fordítsd át az állványt a konzol hátuljára, és használd a konzol kijelzőjét a multiplayer játékokhoz a két mellékelt Joy-Con-vezérlővel – azonnal, további kiegészítők megvásárlása nélkül. A széles, állítható állvány szilárd és stabil alapot biztosít. Ezáltal lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szabadon megbillentsék a konzolt a nagyobb betekintésiszög-tartomány érdekében, és jobban lássák a képernyőt.
  • Kézikonzol mód: A felhasználók a kézikonzol módban bárhová magukkal vihetik a konzoljukat, hogy helyi* vagy online** többjátékos módban játsszanak barátaikkal. A 7 hüvelykes OLED kijelző élénk színeket és nagy kontrasztot biztosít.

Megjelenésekor a konzol kétféle színben lesz kapható:

  • A Nintendo Switch (OLED modell) white set tartalmazza a White Joy-Con kontrollereket, egy fekete főegységet, valamint egy fehér dokkolót.
  • A Nintendo Switch (OLED modell) neon red/neon blue set tartalmazza a Neon Red és Neon Blue Joy-Con kontrollereket, egy fekete főegységet, valamint egy fekete dokkolót.

Minden korábbi, a Nintendo Switch konzolhoz kiadott Joy-Con kontroller kompatibilis ezzel az új modellel is. Emellett a Nintendo Switch (OLED modell) kompatibilis a teljes Nintendo Switch játékkínálattal.***

Mindazok, akik beszerzik az új konzolt, és át szeretnék vinni digitális játékait, valamint mentéseiket egy másik Nintendo Switch konzolról, az átviteli folyamat részleteiről „A felhasználói adatok átvitele” terméktámogatási oldalon tájékozódhatnak.

Megjegyzések a szerkesztőknek:
* A többjátékos módhoz további – külön megvásárolható – kiegészítőkre, játékokra és/vagy rendszerekre lehet szükség.

** Az online játékhoz folyamatos internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások igénybevételéhez létre kell hoznod egy Nintendo fiókot, és el kell fogadnod az ehhez kapcsolódó felhasználói megállapodást. A Nintendo Account adatvédelmi irányelve érvényes. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatások nem minden országban érhetők el. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges. Tudj meg többet a megvásárolható, előfizetéses tagságról..

*** A Nintendo Switch (OLED modell) kompatibilis a Nintendo Switch játékok teljes könyvtárával. Azonban a Nintendo Labo sorozat egyes Toy-Con kiegészítőinek esetében eltérések lehetnek a játékélményben, amelyet a Nintendo Switch (OLED modell) és a Nintendo Switch konzol, valamint a kijelzők méretbeli különbségei okozhatnak. Előfordulhatnak olyan játékok, amelyeknél a játékélmény a konzol új képességei, például a nagyobb képernyőméret miatt eltérhet.