A NINTENDO A POKKÉN TOURNAMENT DX –SZEL BŐVÍTETTE AZ E3-AS PROGRAMOK LISTÁJÁT

már korábban bejelentett ARMS és Splatoon 2 bajnokságok mellett a Nintendo Switch-re hamarosan megjelenő Pokkén Tournament DX-szel egészül ki a kompetitív társas élményt élőben bemutató játékok listája a Nintendo standjánál a jövő heti Los Angeles-i videojáték expón. A rajongók az egész világon bárhonnan követhetik az akciót online a Nintendo Európa E3 2017-es weboldalán valamint a Nintendo Twitch-csatornáján angol nyelven.

 

Az alábbiakban a részletes programtervet olvashatják a hét eseményeivel kapcsolatban:

 

Bajnokságok

Név: 2017 Splatoon 2 World Inkling Invitational meghívásos bajnokság

Dátum: Június 13. kedd

Időpont: 23:30 CEST* (közép-európai nyári időszámítás szerint)

Részletek: Most először mérhetik össze a bolygó négy különböző régiójából érkező csapatok ügyességüket a világ legjobbja cím elnyeréséért a vadonatúj Splatoon 2-ben. A négy, négyfős csapat – az Egyesült Államok, Japán, Európa valamint Ausztrália/Új-Zéland csapata – már mind legyőzte helyi riválisait az elmúlt hónapok során a lokális bajnokságokban, és így elnyerte az E3-on való versenyzés jogát.

Lebonyolítás: A csapatok körmérkőzések során állítják föl a második forduló rangsorát. Mindenki megküzd mindenkivel, így esélyt kap, hogy kiismerje ellenfelei erősségeit és gyengepontjait. A következő fordulóban már rangsor szerint kerülnek szembe ellenfeleikkel. Az elődöntőben öt mérkőzés alapján dől el, ki jut tovább a párosok közül, míg a döntőben a nyertes csapatnak hét meccs alapján kell jobbnak bizonyulnia ellenfelénél.

Díj: A győztes csapat tagjai elnyerik a világ legjobbjai címét, valamint egy különleges, névre szóló Splatoon 2 trófeával is gazdagabbak lesznek

Kommentátorok: Jordan Kent, Ashley Esqueda, és Eric Smith a Nintendo Amerikától.

Név: Pokkén Tournament DX Invitational meghívásos bajnokság

Dátum: Június 14. szerda

Időpont: 19:30 CEST* (közép-európai nyári időszámítás szerint)

Versenyzők: Nyolc YouTube- és Twitch-sztár

Lebonyolítás: Csapatbajnokság négy, kétfős csapattal. Besorolás véletlenszerű sorsolás alapján. A csapat első tagjának az új karakterek közül, a másodiknak az eredetiek közül kell egyet választania.

Díj: Mindkét nyertes kap egy-egy Pokkén Tournament DX dísztárgyat, amit Tsunekazu Ishihara, a The Pokémon Company elnök-vezérigazgatója és a fejlesztői csapat tagjai is aláírnak.

Kommentátorok: D1 és VikkiKitty

 

 

Név: 2017 ARMS Open Invitational Nyílt és meghívásos bajnokság

Dátum: Június 15. csütörtök

Időpont: 00:30 CEST* (közép-európai nyári időszámítás szerint)

Versenyzők: Négy professzionális verekedősjáték-specialista (Alex Valle, Kelsy “SuperGirlKels” Medeiros, Daniel “Tafokints” Lee és Marie-Laure “Kayane” Norindr) mérkőzik meg a Nintendo standjánál rendezett válogatók során legjobbnak bizonyuló E3-látogatókkal.

Lebonyolítás: Egyenes kieséses rendszerben

Díj: A sokak által áhított 2017 ARMS Open Invitational bajnoki öv

Kommentátorok: D1 és VikkiKitty

Nintendo Treehouse: Élőben az E3-ról

Miről: A Nintendo Treehouse tagjai újra beleásnak a Nintendo Switch konzollal, valamint a Nintendo 3DS rendszercsalád tagjaira megjelenő játékokkal, mint például a Super Mario Odyssey-vel vagy Pokkén Tournament DX-szel kapcsolatos részletekbe. A közvetítés nézői alapos betekintést nyerhetnek a Nintendo E3 során bemutatott újdonságainak játékmeneteibe, valamint a  fejlesztési folyamat kulisszatitkaiba.

Mikor: Június 13-án, kedden rögtön a Nintendo Spotlight: E3 2017 prezentációt követően, körülbelül 18:30-kor közép-európai nyári időszámítás szerint. Június 14-én, szerdán és június 15-én, csütörtökön kb. 19:00-kor (közép-európai nyári időszámítás szerint) kezdődnek a közvetítések.*

Kik: A Nintendo Treehouse tagjai, játékfejlesztők és szakértők, mint például Tsunekazu Ishihara, a The Pokémon Company elnök-vezérigazgatója, aki kollegáival a hamarosan Nintendo Switch konzolra megjelenő Pokkén Tournament DX játékról fog elárulni részleteket.

 

*Az időpontok változhatnak