A Mario + Rabbids Kingdom Battle kizárólag Nintendo Switch konzolra jelenik meg Augusztus 29-én!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle játék egy olyan történetet mesél el, melyben Mario és a félős Rabbidok találkoznak. A Mushroom Kingdom felett egy különös örvény jelent meg, ami áthozta a Rabbidokat és felbolygatta a békés királyságot. Hogy a rend visszaálljon Mario, Luigi, Peach hercegnő és Yoshi össze kell fogjanak a Rabbid hősökkel és egy közös kalandra induljanak a négy különböző világon át.

Csatlakozz ehhez a nyolc kalandorhoz és fedezz fel velük új világokat, melyeket fenekestül felforgattak az eszeveszett Rabbidok, fedezz fel titkokat és visszautalásokat a klasszikus Mario játékokból! Védd meg magad a kiszámíthatatlan ellenfelek ellen és oldj meg különféle logikai feladványokat! Élvezd a modern harcrendszert és kalandot bárhol, bármikor és bárkivel a Nintendo Switch konzolon! A hivatalos Nintendo HU Youtube csatornán még több információt és videót talált a Mario + Rabbids Kingdom Battle lejátszólistán.

Vidd el a kalandozni a kedvenc hőseidből álló csapatodat, hogy megmentsd és újjáépítsd a Gombakirályságot! Fedezz fel négy ikonikus világot, melyek tele vannak rejtett ládákkal és titkokkal, feladványokkal és kiszámíthatatlan ellenfelekkel. Mario és barátai vadonatúj fegyverekkel szállnak harcba. Több, mint 250 féle fegyvert, egyedi képességekkel és beállításokkal számtalan kombinációban állíthatod össze a csapatod mindegy egyes tagját. A taktikus küzdelmeknél dönts megfontoltan minden lépés előtt.

Felmoshatod az ellenfelekkel a pályát a mesterien megtervezett taktikáiddal. Játssz további co-operáció kihívásokat a barátaid ellen helyi multiplayer módban, akár három nehézségi fokon. Csak passzold át egy Joy-Con kontrollert vagy használj Nintendo Switch Pro kontrollert. Fedezd fel a Gombakirályságot, úgy mint még soha azelőtt, tele mókával, epikus zenével, színes és izgalmas animációval, melyet a Snowdrop grafikai motor garantál.

 

RKB_Posing_FullTeam_20170519_webA gyűjtőknek is lehetősége van gyűjteményeik bővítésére, ugyanis a Mario + Rabbids Kingdom Battle négy új Rabbid figurával érkezik, akik Mariora és barátaira hasonlítanak. Ezek a figurák 8 és 16,5 centiméter méretekben lesznek kaphatóak.

RKB_MOCKUP_RANGE3_02_web

Sőt akár a Mario + Rabbids Kingdom Battle gyűjtői kiadást is beszerezheted, melyben egy 16,5cm magas Mario Rabbid figura, zenei CD és 12 gyűjthető kártya is van.

MRKB_Collector_mockup_web