A Mario Party Superstars ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra

Ideje bulizni! – A Mario Party Superstars, a Nintendo 64-es Mario Party játékok tábláinak, valamint a teljes Mario Party sorozat 100 minijátékának klasszikus gyűjteménye ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra.

A táblákat – amelyek mindegyikéhez egyedi események tartoznak – újratervezték a Nintendo Switch számára. Azok a játékosok, akik csak gyorsan lenyomnának néhány minijátékot, ezt a Minijáték-hegyen tehetik meg, amely összesen hét különböző pályát – Free Play (szabad játék), kooperatív Tag Match (páros meccs), Trio Challenge (trió-kihívás), Sports and Puzzles (sportok és rejtvények), Survival (túlélés), Coin Battle (érmeharc) és Daily Challenge (napi kihívások) – kínál.

Bulizz bármikor és bárhol: játsszatok többen online*, ugyanazon a konzolon**, vagy a helyi, vezeték nélküli*** módban. Az online többjátékos módban bárki beugorhat egy gyors partira a barátaival, vagy épp egy maratoni, 30 fordulós mérkőzésre. Ha pedig egyedül bulizol, akkor is véletlenszerűen meccselhetsz a világ játékosaival.

Emellett a játékosok matricák segítségével kommunikálhatnak a többi partiarccal, miközben a táblán vannak, a társasjáték módban pedig minden forduló kezdetén használhatják a felfüggesztés funkciót, amikor barátaikkal játszanak. Így nyugodtan tarthattok egy kis pihenőt, hogy később ott folytassátok a mókát, ahol abbahagytátok.

*Az online játékhoz folyamatos internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges. Tudj meg többet a megvásárolható, előfizetéses tagságról.

**A többszemélyes játék személyenként egy-egy kompatibilis kontrollert igényel. További (külön kapható) kontrollerek lehetnek szükségesek.

***A helyi vezeték nélküli többszemélyes játékhoz egy-egy konzol és a szoftver egy-egy példánya szükséges személyenként.