A MAI NAPON MEGJELENT A WARIOWARE: GET IT TOGETHER! NINTENDO SWITCH KONZOLRA

A mai napon megjelent a WarioWare: Get It Together! Nintendo Switch konzolra – ezúttal pedig a játékosoknak kell segíteniük Wariónak és bandájának, hogy kiszabaduljanak a mikrojátékok világából. A játékosok a sorozat történetében most először irányíthatják a WarioWare-univerzum különböző szereplőit a változatos játékmódokban, amelyek közt a sztorimód éppúgy megtalálható, mint a Variety Pack 10 eszelős játékmódja – neked, valamint legfeljebb 3 barátodnak, – illetve az online kihívások.

Már alig várod, hogy játszhass? Akkor irány a Nintendo eShop, ahonnan az ingyenes demót letöltve azonnal belekóstolhatsz az akcióba.

A játékosok nemcsak Wariót, de a banda többi tagját is irányíthatják, hogy jellegzetesen abszurd képességeiket felhasználva teljesítsék a több száz mikrojáték minden egyes kihívását. Oszd meg egyik Joy-Con kontrolleredet egy barátoddal, vagy használd a saját Switch konzolodat a helyi, vezeték nélküli többjátékos módban*, hogy együtt vágjatok neki a történetmódnak, vagy élvezzétek a találóan elnevezett Variety Pack káoszát, amellyel lehetőség nyílik – az akár négy játékos részvételével zajló – kompetitív party-módra is. A játékosok akár maguk is versenybe szállhatnak a Wario Cupban, amely hetente váltakozó, a legmagasabb pontszámért vívott kihívásokkal várja őket, vagy a Ranked mód online ranglistáiban.**

*A multiplayer játékhoz játékosonként egy kompatibilis játékvezérlő szükséges. A többjátékos módhoz további – külön megvásárolható – kiegészítőkre, játékokra és/vagy rendszerekre lehet szükség.

**Internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások igénybevételéhez létre kell hoznod egy Nintendo fiókot, és el kell fogadnod az ehhez kapcsolódó felhasználói megállapodást. A Nintendo Account adatvédelmi irányelve érvényes. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatások nem minden országban érhetők el. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges. Tudj meg többet a fizetős tagság előnyeiről