A FIRE EMBLEM: THREE HOUSES SZEREPLŐJE, BYLETH IS CSATLAKOZIK A SUPER SMASH BROS. ULTIMATE HARCOSAIHOZ

Kezdődjön a harci kiképzés! Byleth, az elismert zsoldos és professzor a Fire Emblem sorozatból, készen áll, hogy leckét adjon a kihívóknak a Super Smash Bros. Ultimate játékban. A mai napon megjelent videóban Masahiro Sakurai, a Super Smash Bros. Ultimate rendezője most először mutatta be a harcedzett Fire Emblem karaktert akcióban, aki január 29-én fog az arénába belépni a játék legújabb választható harcosaként. Mr. Sakurai demonstrálta Byleth egyedi játékstílusát, és leleplezte a Garreg Mach Monastery pályát, valamint 11 új zenei aláfestést a Fire Emblem sorozaból, melyek mindegyike érkezik a Super Smash Bros. Ultimate játékbe Nintendo Switch konzolra e hónap folyamán. Eközben azt is bejelentették, hogy a Fire Emblem: Three Houses – Cindered Shadows DLC február 13-án jelenik meg a Fire Emblem: Three Houses Expansion Pass részeként.

Az új Super Smash Bros. Ultimate tartalom mindazon játékosok számára elérhető lesz, akik rendelkeznek Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass-szel, vagy külön megvásárolják a Challenger Pack 5 csomagot*. Byleth bejelentése mellett a Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 részleteiről is derültek ki újdonságok, például, hogy az hat, még fejlesztés alatt álló harcost is tartalmazni fog. A Fighters Pass Vol. 2 előre megvásárlásával a játékosok hat további, még nem bejelentett Challenger Pack-hoz hozzáférést nyernek azok megjelenése pillanatában. Minden csomag tartalmaz egy új harcost, egy pályát és több zenei aláfestést. Azok, akik a Fighters Pass Vol. 2-t megvásárolják, a Mii Swordfighter: The Ancient Soldier Gear exkluzív öltözethez is hozzáférést nyernek, amit a The Legend of Zelda: Breath of the Wild inspirált. A videó teljes terjedelmében megtekinthető a Nintendo UK YouTube csatornáján.

 

Az élő közvetítésen továbbá bejelentették azt is, hogy a Fire Emblem: Three Houses rajongói készülhetnek a tiszti akadémia titkos negyedik házának, az Ashen Wolves-nak a leleplezésére, amint a Fire Emblem: Three Houses – Cindered Shadows DLC megjelenik február 13-án a Fire Emblem: Three Houses Expansion Pass részeként.

Byleth csatlakozik 80. játszható harcosként a felhozatalhoz a Super Smash Bros. Ultimate játékban, ami a videojáték-történelem legnagyobb crossover jelensége. A Byleth által a Fire Emblem: Three Houses játékban alkalmazott lovagi technikákra támaszkodva a karakter minden ütközet kimenetelét képes megváltoztatni, a védekező pózokat és támadó mozdulatokat illető okos stratégiai választásokkal. A Sword of the Creator és három másik Heroes’ Relic-kel a kezében a talpon maradás sokszor a megfelelő pillanat megválasztásán múlhat, mikor várjon ki, és mikor nyomuljon előre.

Byleth megjelenésével a Garreg Mach Monastery is elérhető pályává válik, ahol a Fire Emblem: Three Houses játék több ismerős karaktere is felbukkan, többek között Edelgard a Black Eagles-ből, Claude a Golden Deerből és Dimitri a Blue Lions-ból.

A Super Smash Bros. Ultimate továbbá egy új Spirit Boarddal is gazdagodik, ami többségében Fire Emblem: Three Houses karakereket tartalmaz Spiritekként, valamint egy új klasszikus mód ösvényt, az „A Heroic Legacy”-t, ami klasszikus Fire Emblem pályákat vonultat fel a sorozat gazdag történelméből.

Mindemellett egy új Mii Fighter öltözet, amit a lövöldözős-szaladgálós indie játék, a Cuphead inspirált, is megvásárolható lesz január 29-étől. Azok, akik megveszik a Cuphead Mii Fighter öltözetet, egy új zenei aláfestéssel, a Floral Fury-val is gazdagodnak, ami eredetileg a játék klasszikus Cagney Carnation bossharcában szerepelt.

Végezetül, két harcos a Super Smash Bros. Ultimate szereplői közül amiibo figurát kap, amiket január 17-étől lehet megvásárolni a kiválasztott üzletekben: nem más, mint Samus titokzatos hasonmása, Dark Samus és Simon Belmont ostorral felfegyverkezett echoharcosa, Richter lesz a két új amiibo figura.

További harcosok, pályák és zenék érkeznek a Super Smash Bros. Ultimate játékba a Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 keretein belül. A játékosok továbbra is megválthatják a jelenlegi Fighters Pass-üket -ért, amivel az öt első Challenger Pack-hoz szerezhetnek hozzáférést. Játszható karakterekként Joker, Hero, Banjo & Kazooie valamint Terry Bogard már elérhetőek, Byleth pedig január 29-én csatlakozik hozzájuk. Mindössze -ért pedig akár külön-külön is megvásárolhatóak a felsorolt Challenger Pack csomagok.

 

A Super Smash Bros. Ultimate játékkal kapcsolatos további információkért keresd fel a https://www.smashbros.com/ weboldalt. Valamint a Super Smash Bros. Ultimate DLC-vel kapcsolatos információkért látogass el a https://nintendo.co.uk/supersmashbros weboldalra.

 

*A játék teljes verziója szükséges a DLC használatához. Külön vásárolható.